Nokia C3 met veel bombarie in Indonesië geintroduceerd

De Nokia C3 is afgelopen zaterdag in Indonesië op de markt gekomen en dat bleef niet ongemerkt. De goedkope qwerty-telefoon van Nokia zorgde zelfs voor iPhone-achtige taferelen.

Nokia C3-00 TeleVisie

Vroeger wist eigenlijk alleen de iPhone in staat grote mensenmassa’s te creëren bij een nieuwe release, maar in het afgelopen kwartaal zijn al twee andere toestellen zover gekomen. De release van de Sony Ericsson Xperia X10 wist grote rijen op te werpen in Japan en nu is hetzelfde gebeurt met de Nokia C3-00 in Indonesië. Afgelopen zaterdag konden de Indonesiërs als eerste ter wereld voor een speciaal prijsje de C3 bemachtigen en dat werd massaal gedaan. Bij de tien evenementen die Nokia organiseerde vergaarden duizenden mensen zich om een C3-00 te bemachtigen.

De C3 moet samen met de E5 de markt voor goedkopere messaging-telefoons bestormen en beide toestellen bouwen hiermee min of meer voort op het succes van de legendarische E71 en E72. Nokia ondernam al eerder een dergelijke iets minder succesvolle poging met de E63, maar met de succesvolle launch in Indonesië lijkt het erop dat in ieder geval de C3 succesvoller zal worden dan deze eerste poging tot het maken van een goedkope qwerty-candybar.

Bron: Nokia Conversations

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters