Nokia C5 lekt uit

Vlak voor het Mobile World Congress is de eerste C-serie-telefoon van Nokia gelekt. De Nokia C5 wordt een mid-range telefoon met een 3,2-megapixelcamera.

Nokia C5

Eind vorig jaar kwamen de eerste tekenen naar buiten van een tweetal nieuwe lijnen binnen Nokia. Na de X-serie, die multimediatoestellen herbergt, zou de C-serie van mid-range toestellen volgen. Twee weken voor het belangrijke evenement in Barcelona lijkt het erop dat de eerste C-serie-telefoon uitgelekt is. De Nokia C5 is zoals verwacht een mid-range telefoon, die beschikt over een 3,2-megapixelcamera. Het toestel wordt een heuse smartphone aangezien het op Symbian 60 3rd edition zal lopen. De bron weet daarnaast te melden dat er een 2,2 inch-scherm in het toestel zit. Ook de 50MB intern geheugen van het toestel lijkt een feit, net als de uitbreidingsmogelijkheid door middel van een micro-SD kaart. Tot slot zou het toestel over aGPS en een FM-radio beschikken.

De Nokia C5 wordt volgens de bron tijdens het Mobile World Congress aangekondigd en uiteraard zal All About Phones hier live verslag van gaan doen. De prijs van het toestel zal naar verwachting rond de 250 euro liggen.

Nokia C5

 

Nokia C5

 

Nokia C5

 

Nokia C5

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters