Nokia C7-00 neemt zijn tijd voor een fotoshoot – Update

In China is de Nokia C7-00 in een erg mooie fotoshoot tot leven gekomen. Het toestel zal beschikken over een 3.5-inch touchscreen en het toestel is strak door Nokia vormgegeven wat weer de dikte van de telefoon ten goede komt.

Nokia C7-00

In China is de nog onaangekondigde Nokia C7-00 opnieuw opgedoken. Een paar maanden gelden toonde het toestel al eens zijn gezicht in het zelfde land maar toen waren de foto’s van beduidend lagere kwaliteit. Deze keer hebben de Chinesen wel een goede camera mee genomen wat weer heeft geleid tot een erg strakke fotoshoot met de Nokia C7. Volgens de mensen die met het nieuwe model van Nokia hebben gespeeld zal dit de eerste C-serie telefoon zijn met Symbian^3 software erop geleverd. Verder beschikt het toestel over 8GB intern geheugen, een 8-megapixelcamera en aGPS, Bluetooth en Wifi zullen ook op de nieuwe C7 niet ontbreken. Het scherm van het toestel meet 3.5-inch en de dikte van de telefoon is opvallend dun wat er weer op duid dat de C7 een touchscreen only telefoontje zal gaan worden. Uit een screenshot van Eldar Murtazin die het toestel ook inmiddels in zijn bezit heeft zou blijken dat het toestel een 624MHz-processor zal gaan mee krijgen. De mensen die met het toestel gespeeld hebben zijn erg tevreden over het toestel en vooral het design en de snelheid zou ze aangesproken hebben.

De verwachting is dat Nokia de C7-00 zal aankondigen tijdens Nokia World dat begin september zal plaatsvinden in Londen. Nokia zal tijdens deze bijeenkomst meerdere telefoons gaan introduceren waaronder waarschijnlijk de nieuwe Nokia N9.

Update op 19/08/2010 om 12:10 uur:

Inmiddels is er ook een video-review van het toestel naar buiten gekomen. Deze video is aan het artikel toegevoegd.

Nokia C7-00

 

Nokia C7-00

 

Nokia C7-00

 

Bron: 163

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. MiAmRA -

    Voor het eerst dat ik een Nokia toestel mooi vind, al moet ik er bij zeggen dat het design erg lijkt op toestellen van Samsung. Jammer dat Symbian niet zo mooi is vormgegeven.

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters