Nokia-CEO Stephen Elop legt in twee video's samenwerking Microsoft uit

Nokia heeft gisteravond in Barcelona een pressconferentie gehouden waar Stephen Elop en Jo Harlow inzicht gaven in de toekomst rond Windows Phone 7, de introductie van de eerste producten op basis van WP7 en de doelen die zijn ingezet richting de toekomst.

Stephen Elop

De samenwerking tussen Nokia en Microsoft Windows Phone 7 was de afgelopen dagen wereldnieuws. De twee giganten zetten de komende maanden en jaren met alle kracht in op het Amerikaanse platform. Het duo komt naar alle waarschijnlijkheid dit jaar nog met de eerste Windows Phone 7 smartphone op basis van Nokia hardware.

In beide video’s hieronder leggen Stephen Elop en Jo Harlow uit wat de deal exact inhoudt en welke strategische doelen men heeft ingezet voor de komende maanden. Tevens wordt de toekomst van Symbian en Meego uiteengezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. steve-vanm -

    Nu ik er zo over na denk, vind ik deze stap van Nokia eigenlijk niet zo gek. Ten eerste de nieuwe Ceo komt van Microsoft. Ten tweede, Nokia is altijd 'eigenwijs' geweest als het gaat om besturing-systemen (Symbian, Meamo, MeeGo). Nu bijna alle fabrikanten inzetten op Android, zet Nokia in op WP7. Ben erg benieuwd hoe dit zich zal ontwikkelen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via