Nokia demonstreert stevigheid van de Nokia 3720 in een video

De Nokia 3720 is nog niet aangekondigd, toch heeft de producent al twee video’s vrijgegeven waarin het toestel flink wordt toegetakeld. Deze nieuwe telefoon van Nokia is stof- en waterdicht en zal binnenkort aangekondigd gaan worden.

Nokia 3720

Nokia heeft gisteren twee video’s vrijgegeven van een telefoon die nog niet is aangekondigd. De Nokia 3720 lekte al eerder uit en inmiddels lijkt het toestel erg dichtbij een officiĆ«le aankondiging te komen. De 3720 wordt een uiterst stevig toestel dat zowel stofdicht als waterdicht is. Naar verluidt zou het toestel P54-gecertificeerd zijn, wat inhoudt dat het toestel niet alleen stof- en waterdicht is maar ook uiterst schokbestendig is. Nokia wil dit graag demonstreren met een video waarin het toestel door middel van een golfclub wordt toegetakeld in hevige regen. Daarnaast wordt er ook nog eens met een rugbybal op het toestel gegooid en uiteraard vliegt het toestel zelf ook de nodige meters door de lucht heen.

Naar verwachting zal de 3720 snel aangekondigd worden door de producent. Waarschijnlijk komt het toestel nog dit jaar op de markt, voor een nog onbekende prijs.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters