Nokia E7-00 vanaf eind maart in Nederland verkrijgbaar

Nokia heeft bekend gemaakt dat het vanaf eind maart de nieuwe Nokia E7-00 zal gaan verkopen in Nederland. De smartphone moet 599 euro gaan kosten en zal in twee kleuren op de markt gaan komen.

Producent Nokia heeft middels een persbericht aan de wereld laten weten dat de langverwachte E7-00 de markt op gaat komen. Eind maart is Nederland aan de beurt om deze nieuwe Symbian^3-smartphone aan de tand te voelen. De E7-00 beschikt over een clearblack-display, een variant van Super Amoled, en daarnaast over een unibody design en de nodige andere noviteiten zoals Wifi, UMTS en HSDPA, Bluetooth en gratis navigatie.

De E7-00 was door Nokia uitgesteld door productieproblemen, vermoedelijk te wijten aan de software van het toestel. De telefoon stond gepland voor eind 2010, maar de producent moest dat met een kwartaal vertragen. Nokia heeft tevens bekend gemaakt dat de E7-00 599 euro zal gaan kosten in ons land en beschikbaar zal zijn in twee kleuren; dark grey en silver white.

De E7-00 is gericht op zakelijke gebruikers en beschikt dan ook software zoals Quickoffice om office-bestanden gemakkelijk te kunnen berwerken. Ook intergratie voor Lotus Notes, Exchange en een tal van andere protocollen is aanwezig in deze Symbian^3-smartphone. Andere kenmerken van het toestel zijn een 8-megapixelcamera, HDMI-out en USB-on-the-go waarmee hardschijven met het toestel verbonden kunnen worden. Onze eerste ervaring met de Nokia E7-00 kun je hier terug lezen.

“Mensen zijn continu op zoek naar oplossingen die zowel zakelijk als privé uitkomst bieden en het leven vergemakkelijken. Zakelijk gezien, wordt dit ook wel de ‘consumerization’ van IT genoemd. Met de Nokia E7 kunnen mensen hun eigen smartphone meenemen naar het werk en veilig verbinding maken met de bedrijfsservers”, zegt Jukka Tiitu, Managing Director van Nokia Benelux. “Aan de andere kant: of je nu een vrij beroep hebt, ondernemer of student bent, of een wereldreis wilt maken, meer dan de Nokia E7-smartphone heb je niet nodig. Het toestel biedt ’s werelds beste mobiele navigatie- en kaartenapplicatie, duizenden apps, miljoenen muzieknummers en uitgebreide messaging-mogelijkheden.”

Nokia E7-00

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters