Nokia E7-00 vanaf eind maart in Nederland verkrijgbaar

Nokia heeft bekend gemaakt dat het vanaf eind maart de nieuwe Nokia E7-00 zal gaan verkopen in Nederland. De smartphone moet 599 euro gaan kosten en zal in twee kleuren op de markt gaan komen.

Producent Nokia heeft middels een persbericht aan de wereld laten weten dat de langverwachte E7-00 de markt op gaat komen. Eind maart is Nederland aan de beurt om deze nieuwe Symbian^3-smartphone aan de tand te voelen. De E7-00 beschikt over een clearblack-display, een variant van Super Amoled, en daarnaast over een unibody design en de nodige andere noviteiten zoals Wifi, UMTS en HSDPA, Bluetooth en gratis navigatie.

De E7-00 was door Nokia uitgesteld door productieproblemen, vermoedelijk te wijten aan de software van het toestel. De telefoon stond gepland voor eind 2010, maar de producent moest dat met een kwartaal vertragen. Nokia heeft tevens bekend gemaakt dat de E7-00 599 euro zal gaan kosten in ons land en beschikbaar zal zijn in twee kleuren; dark grey en silver white.

De E7-00 is gericht op zakelijke gebruikers en beschikt dan ook software zoals Quickoffice om office-bestanden gemakkelijk te kunnen berwerken. Ook intergratie voor Lotus Notes, Exchange en een tal van andere protocollen is aanwezig in deze Symbian^3-smartphone. Andere kenmerken van het toestel zijn een 8-megapixelcamera, HDMI-out en USB-on-the-go waarmee hardschijven met het toestel verbonden kunnen worden. Onze eerste ervaring met de Nokia E7-00 kun je hier terug lezen.

“Mensen zijn continu op zoek naar oplossingen die zowel zakelijk als privé uitkomst bieden en het leven vergemakkelijken. Zakelijk gezien, wordt dit ook wel de ‘consumerization’ van IT genoemd. Met de Nokia E7 kunnen mensen hun eigen smartphone meenemen naar het werk en veilig verbinding maken met de bedrijfsservers”, zegt Jukka Tiitu, Managing Director van Nokia Benelux. “Aan de andere kant: of je nu een vrij beroep hebt, ondernemer of student bent, of een wereldreis wilt maken, meer dan de Nokia E7-smartphone heb je niet nodig. Het toestel biedt ’s werelds beste mobiele navigatie- en kaartenapplicatie, duizenden apps, miljoenen muzieknummers en uitgebreide messaging-mogelijkheden.”

Nokia E7-00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Samsung-Rules -

  Voor mij is het gewoon een N8 met numeriek toetsenbord. Ze hadden hem ook N8-01 kunnen noemen.

  Door Nokia`s (nog) grote aanhang zal hij weer wel redelijk verkopen, maar ik zal er weer wel net zoveel terug krijgen met kachten las de N8. Een smartphone met Symbian heeft geen toekomst…en zal nooit soepeltjes lopen. En dan die prijs 599euro.. haha:P:P

   1. Samsung-Rules -

    He hansje.. Aan mijn omnia7 zit weinig plastic.. Nokia heeft ook aardig wat topmodellen volledig in plastic uitgebracht.. Dus.. En geloof mij nou maar dat samsung betere hardware heeft dan nokia.. Ik kan het weten.:P

   2. Dominick -

    Qua chips etc. in veel gevallen wel, maar qua bouw van de toestellen in de meeste gevallen niet 😉

   3. Samsung-Rules -

    Hansie.. Wat probeer jij nou altijd te suggereren met je opmerkingen, en wat denk jij over mij te weten of dat ik wel of geen geld aan Nokia verdien.. Denk na voor je wat zegt of ben gewoon gelijk duidelijk!!

    En domipost.. Samsung toestellen zitten beter in elkaar dan Nokia`s. Bij de meeste toestellen zit alles vast geschroeft, dat bij nokia alles klikwerk is. procentueel gezien gaat er bij Nokia veel vaker iets kapot dan bij Samsung.. daar zijn keiharde cijfers over bekend.

   4. Dominick -

    Moet toegeven dat ik op de interne constructie weinig kijk heb (hoewel ik me inderdaad nog een incident met de E52 kan herinneren waarbij de voorkant zonder enige moeite losklikte en alle samsungs die ik opengehaald heb inderdaad redelijk tot goed geschroefd waren), maar als je de gemiddelde Samsung (dus niet de Wave of de Omnia 7) vergelijkt met de gemiddelde Nokia, dan is het verschil wel heel duidelijk qua materiaalgebruik, uitstraling, feeling en duurzamheid van de buitenkant. Bij de laatste twee Samsung's die ik of Danijel lang in gebruik gehad heb brak beiden de batterijklep (Jet en Galaxy S), dat kun je van Nokia niet zeggen.

    En die cijfers wil ik graag zien 😉

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters