Nokia E7 komt op 10 december – Update

De Nokia E7 wordt op 10 december op de markt gebracht. Dat meldde Nokia zelf in een tweet gisteren.

nokia e7

De Nokia E7 lijkt op de N8-00, maar dan met een toetsenbord eronder. Evenals de N8-00 draait ook dit toestel op Symbian^3. Verschil is verder dat dit toestel is bestemd voor de zakelijke markt. De N8-00 wordt meer als een multimediatoestel op de markt gezet.

Het toestel biedt een 4-inch scherm en een volledig toetsenbord dat onder het scherm wegschuift. Het wordt aangeprezen als de opvolger voor de Nokia E90 Communicator. Maar dit toestel heeft in tegenstelling tot deze illustere voorganger een aanraakgevoelig scherm. En in de huidige tijdgeest ook belangrijk: het is niet zo’n koelkast, maar biedt wel alle functies die zakenlui in een telefoon nodig hebben.

Wanneer het toestel in Nederland beschikbaar is, blijft nog even afwachten. Meestal is Nokia wel vrij rap met het uitbrengen van nieuwe toestellen in dit land. Het toestel zou ongeveer 500 euro gaan kosten.

Update op 9/11/2010 om 12:10 uur:

Nokia heeft een nieuwe tweet uitgebracht waarin het aangeeft dat het de E7 ergens in december zal gaan uitbrengen in plaats van 10 december. Zie de tweet hieronder.

Whoops. The E7 is on track to ship in β€˜December 2010’ (the month) – not β€˜Dec 10’ (the day) as said in our Tweet-up yesterday. Our bad.less than a minute ago via CoTweet

Nokia
nokia

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. klooieee -

  weetje je moet maar een lezen. er staat namelijk dat ie eind december uit zal gaan. lezen lezen lezen. goeie ogen zijn daar ook de bedoeling van ik ga de nokia e7 nu kopen!

  hoe duur is die? dat staat er namelijk niet bij πŸ˜›

 2. Simone -

  Vandaag is er bevestigd dat de Nokia E7 vanaf 16 februari 2011 verscheept gaat worden. Wel kan het nog langer duren voordat de E7 in NL wordt uitgebracht. Zelfde taferelen als de N8. Sick of waiting:Y

 3. Sjeng -

  Ja inderdaad geweldig hoe KPN weer achter de feiten aan blijft lopen, ze belazeren al de boel om je gesprekken op minuten af te ronden en dan lopen ze jaren achter met nieuwe toestellen, ik overweeg sterk om weg te gaan bij KPN, amateurs!!!!

 4. John -

  Ik wil hem zo graag, nu blijkt dat de KPN hem helemaal niet gaan opnemen in hun programma. Wat zijn ze toch vooruitstrevend bij de KPN. πŸ™
  Ze moeten gewoon bijna alle toestellen kunnen leveren, en al helemaal deze. Maar ze zijn zeker bang dat ze dan geen iPhones meer verkopen. Dit merk is zeker niet de beste, maar ze hebben een geweldige marketingafdeling…..

 5. nimpie -

  Het is alweer uitgesteld!
  Nokia brengt zakelijke smartphone E7 begin 2011 uit,
  & NIET in ergens in december 2010!
  [url=http://tweakers.net/nieuws/70694/nokia-brengt-zakelijke-smartphone-e7-begin-2011-uit.html]Bron: Tweakers[/url]

 6. Freek telecomstie -

  Wat ik begrepen heb van de tweet is dat het toestel december '10 geleverd gaat worden. Dat is december 2010 niet de tiende van december.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters