Nokia E71 komt binnenkort in het zwart en in het rood

Nokia komt binnenkort met twee nieuwe kleurvarianten van de Nokia E71 te weten, zwart en rood/zilver. De toestellen waren op Nokia World 2008 te zien.

Naast de lancering van de Nokia N97 stond Nokia World 2008 ook in het teken van nieuwe diensten en accessoires. Op de beurs was echter ook nog iets anders te zien waarvan de foto’s pas gisteravond waren verschenen. Nokia komt namelijk binnenkort met twee nieuwe kleurvarianten van de Nokia E71. De E71 is een erg populair zakelijk toestel van Nokia en verkoopt dan ook erg goed op dit moment. De E71 zal namelijk binnenkort in het rood beschikbaar zijn echter zijn de randjes nog wel altijd zilver. Daarnaast zal er ook een volledig zwarte versie op de markt komen echter is het nog onduidelijk wanneer we hem precies in de winkels mogen verwachten.

Beide kleuren zijn door Nokia nog niet officieel aangekondigd en de verwachting is dat ze begin januari op de site van de producent terecht zullen komen. De prijs van beide kleuren zal het zelfde zijn als van de huidige zilveren versie.

picture-30 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters