Nokia E90 Communicator in de aantocht!

Veel mensen zitten met smart te wachten op de nieuwe Nokia E90 Communicator, en wij kunnen als eerste site melden dat het niet lang meer duurt voordat dit toestel in de winkel ligt!

Zojuist heb ik persoonlijk met iemand gesproken die een paar interessante nieuwtjes had over de lancering van de nieuwe E90 van Nokia. Deze anonieme bron wist te melden dat deze week 12 Nederlandse telecom journalisten de E90 voor een dag in hun handen krijgen om ermee te mogen spelen en knoeien. Dit alles zal gebeuren onder een streng embargo van Nokia waarin wordt vermeld dat er voor de launch geen informatie de pers in mag over de E90.

De launch van de E90 voor Benelux zal plaatsvinden in Amsterdam op een nog onbekende locatie. Dit alles wijst erop dat het niet lang meer duurt voordat we de E90 in de winkel kunnen verwachten. Gelijktijdig met de lancering zullen de 12 journalisten hun review/preview op het net posten en wij kunnen melden dat wij als een van de eerste reviews voor de nieuwe site dit toestel ook gaan bekijken en opmeten voor jullie!

Zodra dit toestel in de winkel ligt zal de nieuwe, nog nader bekend te maken naam, een review maken van de nieuwe Nokia E90 communicator. Dus blijf bij ons voor het laatste telecom nieuws en met de nieuwe site hebben we heel wat voor jullie in petto!

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters