Nokia en Vodafone komen met 6730 classic

Nokia en Vodafone lanceren de Nokia 6730 classic. Deze telefoon zal toegang krijgen tot het volledige scala aan diensten dat provider Vodafone aanbiedt.

De Nokia 6730 zal, zoals al eerder vermeld, over een groot aantal Vodafone-diensten beschikken. Mobiel internet, Vodafone Music, navigatie en persoonlijke en zakelijke e-mail zullen allemaal in het pakket inbegrepen zijn. Deze functies maken weinig enthousiasme los, de 6730 zal het dus vooral moeten hebben van zijn specificaties.

De telefoon zal, niet verrassend, op S60-software draaien. Vodafone en Nokia zeggen gekozen te hebben voor S60, omdat hier gemakkelijk extra applicaties voor te downloaden zijn, iets wat met de nieuwe Ovi Store natuurlijk nog minder een probleem zal moeten zijn. Een nietszeggend excuus, aangezien Nokia al jaren zijn telefoons met Symbian uitrust.

Peter Becker-Pennrich, directeur van Terminals Marketing bij Vodafone, zegt: “De Nokia 6730 is een geweldige all-round handset – net zo perfect voor mobiel internet-gebruikers als voor muziekliefhebbers, die hun interesses met zich mee willen nemen. Dit product volgt een succesvolle lijn-up van exclusieve Vodafone apparaten van Nokia en is een geweldig voorbeeld van onze samenwerking. “

De Nokia 6730 zal beschikbaar komen in zwart en wit en volgens Nokia is het een geweldig toestel voor iedereen die op zoek is naar een elegante telefoon.

Voor nokia  achterkant nokia 6730 

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters