Nokia gaat muzikaal verder met de Nokia 5235 Comes With Music

Nokia heeft een nieuwe telefoon aangekondigd die weer draait om haar Comes With Music-dienst. De Nokia 5235 Comes With Music is een mid-range telefoon die wederom beschikt over een touchscreen.

Nokia 5235 Comes With Music

Nokia heeft wederom een nieuwe telefoon aangekondigd die helemaal op muziek is gericht. Haar Comes With Music-dienst loopt nog niet helemaal lekker bij de consumenten aangezien de cijfers van de dienst wat tegenvallen. Echter zit Nokia flink te pushen op de dienst en inmiddels is de vierde telefoons aangekondigd die geschikt is voor deze dienst en eigenlijk hier helemaal omheen draait. De Nokia 5235 Comes With Music is een mid-range telefoon die een opvallend laag prijskaartje heeft. Het toestel zal ongeveer 145 euro gaan kosten en dat is opvallend weinig voor een touchscreentelefoon die ook nog eens muziek kan downloaden. Het lijkt erop dat Nokia zich nu in het vaarwater van Samsung begeeft en meer met goedkope touchscreens wil gaan doen.

Qua specificaties heeft de 5235 geen hele indrukwekkende functies maar toch is het 3.2-inch touschreen interessant te noemen. Ook de 2-megapixelcamera is prima voor deze prijsklasse en uiteraard kan ook het geheugen tot 16GB worden uitgebreid met een Micro-SD kaart. Onduidelijk is of het toestel over UMTS zal beschikken maar de kans is daarvoor wel aanwezig. Uiteraard zit de Ovi-dienst op het toestel waardoor je gelijk muziek kunt aanschaffen of middels een abonnement onbeperkt kunt blijven downloaden uit de muziekwinkel van Nokia.

De Nokia 5235 zal begin volgend jaar op de markt gaan komen in ons land. Onduidelijk is nog of het toestel wel los verkocht gaat worden of alleen met een Comes With Music abonnement bij Hi.

Nokia 5235 Comes With Music

 

Nokia 5235 Comes With Music

 

Nokia 5235 Comes With Music

 

Nokia 5235 Comes With Music

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jan de Groot -

    Ziet er absoluut goed uit deze telefoon. Ik vraag me alleen af wanneer deze telefoon op de markt komt. Hij stond aangekondigd voor begin maart, maar is er nog niet. Ik heb wel zojuist op http://www.nokia-5235.nl gelezen dat deze telefoon vermoedelijk ook los verkocht zal worden.

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters