Nokia gaat zonder stand naar het Mobile World Congress 2010

Nokia heeft na enige geruchten te kennen gegeven dat het bedrijf inderdaad geen stand zal hebben op het Mobile World Congress. Nokia zal echter zeker wel aanwezig zijn op het evenement, maar het zal meer inzetten op seminars en toespraken.

MWC

De afgelopen week zijn er wat geruchten naar boven gekomen over het feit dat Nokia niet aanwezig zal zijn op het aankomende Mobile World Congress. Nokia heeft nu zelf een reactie gegeven op deze geruchten bevestigt deze hierin ten dele. Nokia zal aanwezig zijn op het Mobile World Congress, maar geen stand hebben. Het bedrag dat het hiermee uitspaart zal gestoken worden in betere marketing van nieuwe aankondigingen en andere, meer klantgerichte evenementen van Nokia. Ook zal Nokia verschillende activiteiten op het Mobile World Congress organiseren.

Een woordvoerder van Nokia zei over de geruchten: “Nokia zal absoluut op het Mobile World Congress 2010 aanwezig zijn, alleen zullen we geen stand hebben. In plaats daarvan zullen we ons meer focussen op het congressprogramma van seminars, spaakgelegenheden en klant- en media-activiteiten”. Daarbij wist de woordvoerder ook nog te vertellen dat Nokia heeft gemerkt dat het bedrijf de laatste jaren meer profijt heeft gehad van een stand voor Nokia Siemens Networks en Nokia Siemens Networks zal dan ook wel gewoon aanwezig zijn op het Mobile World Congress in 2010. All About Phones zal hier trouwens ook weer aanwezig zijn en natuurlijk alle nieuwtjes uit Barcelona brengen en de nieuwste toestellen previewen.

Bron: Mobiletech Addicts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters