Nokia gaat zonder stand naar het Mobile World Congress 2010

Nokia heeft na enige geruchten te kennen gegeven dat het bedrijf inderdaad geen stand zal hebben op het Mobile World Congress. Nokia zal echter zeker wel aanwezig zijn op het evenement, maar het zal meer inzetten op seminars en toespraken.

MWC

De afgelopen week zijn er wat geruchten naar boven gekomen over het feit dat Nokia niet aanwezig zal zijn op het aankomende Mobile World Congress. Nokia heeft nu zelf een reactie gegeven op deze geruchten bevestigt deze hierin ten dele. Nokia zal aanwezig zijn op het Mobile World Congress, maar geen stand hebben. Het bedrag dat het hiermee uitspaart zal gestoken worden in betere marketing van nieuwe aankondigingen en andere, meer klantgerichte evenementen van Nokia. Ook zal Nokia verschillende activiteiten op het Mobile World Congress organiseren.

Een woordvoerder van Nokia zei over de geruchten: “Nokia zal absoluut op het Mobile World Congress 2010 aanwezig zijn, alleen zullen we geen stand hebben. In plaats daarvan zullen we ons meer focussen op het congressprogramma van seminars, spaakgelegenheden en klant- en media-activiteiten”. Daarbij wist de woordvoerder ook nog te vertellen dat Nokia heeft gemerkt dat het bedrijf de laatste jaren meer profijt heeft gehad van een stand voor Nokia Siemens Networks en Nokia Siemens Networks zal dan ook wel gewoon aanwezig zijn op het Mobile World Congress in 2010. All About Phones zal hier trouwens ook weer aanwezig zijn en natuurlijk alle nieuwtjes uit Barcelona brengen en de nieuwste toestellen previewen.

Bron: Mobiletech Addicts

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters