Nokia geeft eerste grote update vrij voor de N9

Fabrikant Nokia heeft de PR1.1-update vrijgegeven voor de Nokia N9. Naast een hoop bugfixes is ook de functionaliteit van het toestel flink uitgebreid met nieuwe softwaremogelijkheden.

De 218MB zware update voor de Nokia N9 heeft officieel rugnummer 20.2011.40-4. Allereerst lost de update een hoop bugs op in MeeGo die sinds de productie van het toestel aanwezig waren. Daarnaast wordt een hoop nieuwe functionaliteit toegevoegd met de update. Zo worden er meer notificaties weergegeven als het toestel in standby staat en hebben ook de Twitter- en Facebook-applicaties een stevige update gekregen. Zo kun je nu met Twitter ook foto’s uploaden en met de Facebook-app makkelijker items bekijken en albums in duiken.

Ook heeft Nokia nu Swype toegevoegd om sneller te kunnen typen met het toetsenbord. Daarnaast kunnen NFC-tags uitgelezen worden middels de ingebouwde NFC-reader. Tot slot is multitasking sneller geworden en gaat het toestel efficiënter om met zijn geheugen. De update is via het instellingenmenu van het toestel te downloaden en te installeren.

Onze review van de Nokia N9 kun je hier terug lezen.

Nokia N9 update

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Fuzzillogic -

    En het viel me op dat een Nokia-account niet meer verplicht lijkt te zijn. Anders dan met PR1.0 hoefde ik bij een complete cleane install van PR1.1 geen Nokia account meer op te geven. Nou is een Nokia-account nog lang niet zo alomvattend als een Google-account, toch kan ik dat uit privacyoogpunt zeer waarderen. :Y

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters