Nokia geeft firmware-update vrij voor de C3-01

Nokia is, naast Sony Ericsson, de enige producent die trouw updates uitbrengt voor haar feature-phones. De Nokia C3-01 is zo’n telefoon, die nu een update heeft gekregen. De speerpunten: swipe to unlock en verbeterde stabiliteit.

Nokia C3-01 Touch and Type

De C3-01 is, samen met de X3-02, de eerste Touch and Type-telefoon van Nokia. Daarmee heeft Nokia eindelijk een featurephone met een touchscreen uitgebracht, maar daar moet nog het één en ander gepolijst worden zoals te verwachten valt. Dat doet Nokia met deze update, waarmee het toestel een aantal slimme unlock-functies krijgt. Je kunt het toestel nu unlocken door over het scherm te vegen, zoals we dat van smartphones kennen, en het is mogelijk om direct naar je applicatie-verzameling te gaan na het unlocken.

Naast die paar nieuwe functies brengt de update natuurlijk de bekende boost voor de snelheid en stabiliteit van het toestel. Het gaat om firmwareversie 6.00, en het is ons niet duidelijk of de update ook al in Nederland is uitgerold.

Updaten kan zoals altijd via Nokia’s Ovi Suite, mits de update in Nederland al uitgerold is. Mocht je in het bezit zijn van een C3-01 en de update kunnen ontvangen, dan horen we dat graag middels een reactie op dit artikel.

C3-01 update 

Bron: Fonearena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters