Nokia geeft kijkje in fabricageproces N97

Nokia probeert de hype om de N97 zo groot mogelijk te houden en om deze te versterken heeft het bedrijf onlangs een filmpje gemaakt over het productieproces van de Nokia N97. Leuk, want we krijgen niet vaak een kijkje in een telefoonfabriek.

Nokia N97 voorkant open AAP

Nokia lanceert binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip, de Nokia N97 en probeert de hype om dit toestel duidelijk zo groot mogelijk te houden. Dit bleek eerder al uit de groots opgezette Search For N-actie, waaraan ook All About Phones deelnam. Nu heeft Nokia wat nieuws bedacht om aan de gigantische verkoopverwachtingen te kunnen voldoen. Nokia heeft een filmpje gemaakt in de fabriek en het distributiecentrum, waar je een deel van de productie van de N97 kunt zien. Erg leuk voor ons, want de laatste keer dat we een filmpje uit een telefoonfabriek zagen was met de Sony Ericsson P990 en sindsdien is er al het een en ander veranderd.

In het filmpje, dat je hieronder kunt vinden, kun je onder andere zien hoe het toetsenbord op de N97 geplakt wordt. Daarnaast volg je in het filmpje een doos van het toestel, vanaf het moment dat hij ingepakt wordt tot het moment dat hij op grote pallets klaar wordt gezet in het distributiecentrum van Nokia. Kortom, het filmpje is een must voor iedereen die een beetje in telefoons geïnteresseerd is.

Bron: Mobile Review

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters