'Nokia heeft plannen om Palm over te nemen'

Op de beurs in Amerika gonst het van de geruchten dat Nokia van plan is om Palm over te nemen. De koers van Palm schoot hierdoor met 7.02% omhoog op de beurs.

Nokia Palm

Bloomberg weet melding te maken van een nieuw gerucht dat op de Amerikaanse beurs de ronde doet. Volgens het magazine gaat het gerucht dat Nokia van plan is om Palm over te nemen. Reden hiervoor zou zijn dat Nokia haar achterstand op de smartphone-markt wil verkleinen en de overname van Palm zou hiermee in een klap ingehaald zijn. Daarnaast is het aandeel van Palm nog steeds laag te noemen waardoor de overname relatief weinig geld zou kosten. Het aandeel Palm schoot gisteren omhoog toen handelaren lucht kregen van het gerucht. Het aandeel sloot uiteindelijk 7% hoger die dag en dat zou betekenen dat zowel analisten als handelaren de deal wel levensvatbaar achten en zien zitten.

Zowel Nokia als Palm hadden geen zin om commentaar te geven op de geruchten. Mocht het hier daadwerkelijk om een overname gaan dan mogen beiden bedrijven juridisch gezien ook weinig melden aan de pers. Onduidelijk is echter nog hoever de overnamegesprekken gevorderd zijn en of ze ├╝berhaupt al hebben plaatsgevonden.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters