Nokia introduceert de E72 samen met de 5530 XpressMusic

Nokia heeft vannacht in alle vroegte de Nokia E72 en de Nokia 5530 XpressMusic aangekondigd. De fabrikant kondigt hiermee zijn derde mainstream touchscreen-telefoon en een nieuwe zakelijke topper aan, aldus Nokia.

Nokia E72

Nadat een medewerker van Nokia gisteren al per ongeluk een video van de Nokia E72 op YouTube had gezet, is het vandaag tijd om het toestel officieel te onthullen. De fabrikant heeft met de E72 gekozen voor hetzelfde model als de E71 maar dan met een paar uiterlijke aanpassingen. Zo is er een nieuwe navigatietoets te vinden die opvallend groot is uitgevallen. De E72 heeft een 5-megapixelcamera met een 3,5mm headphone-jack. Daarnaast is het toestel voorzien van UMTS en HSDPA en loopt het zoals altijd op het Symbian OS. Het toestel zal ongeveer 350 euro moeten gaan kosten en moet ergens in Q3 in de winkels terecht komen.

De Nokia 5530 XpressMusic is het kleinere broertje van de 5800 die tevens over een touchscreen beschikt. Nokia mikt met dit toestel wederom op een groot verkoopsucces aangezien het toestel maar 200 euro moet gaan kosten. Hiervoor krijg je wel de beschikking over Symbian 60 v5 samen met een EDGE-internetverbinding. Verder zit er een 3,2-megapixel camera op het toestel en een 3,5mm headphone-jack voor je eigen headset. Dit toestel moet ook in het derde kwartaal uit gaan komen en zal rond die periode bij ons in de winkels te vinden zijn.

Nokia E72

 

Nokia 5530 XpressMusic

 

Nokia 5530 XpressMusic

 

Bron: Nokia

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters