Nokia introduceert de Nokia 6600i slide

Nokia heeft vandaag wederom een nieuw toestel de markt in gegooid dat het zowel van zijn uiterlijk als specificaties moet hebben. De 6600i slide krijgt een 5-megapixelcamera en zal daarnaast voor slechts 200 euro beschikbaar worden gesteld.

Nokia 6600i slide

Nokia begint inmiddels een echte prijsvechter te worden en weet in korte tijd veel goedkope toestellen te introduceren met prima specificaties. De Nokia 5800 was hier het eerste voorbeeld van, dat bijzonder goed verkoopt en daarbij zijn gisteren drie nieuwe prijsvechters gelanceerd. Vandaag doet de producent er nog een schepje bovenop met de introductie van de Nokia 6600i slide. Het toestel zal slechts tweehonderd euro gaan kosten volgens Nokia en daarvoor krijg je een uiterst dun toestel terug met op de achterkant een 5-megapixelcamera. Op de voorkant zit een VGA-camera voor het videobellen.

De 6600i beschikt volgens Nokia ook over UMTS en loopt daarnaast op Symbian 40 waardoor alleen java-applicaties op het toestel geïnstalleerd kunnen worden. In de doos zal de consument een 1GB geheugenkaart kunnen vinden die door een exemplaar van maximaal 16GB vervangen kan worden. Nokia zal het toestel na de zomer gaan introduceren

Nokia 6600i slide

 

Nokia 6600i slide

 

Nokia 6600i slide

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters