Nokia introduceert de onverwoestbare Nokia 3720

Zoals verwacht heeft Nokia vandaag officieel de Nokia 3720 voorgesteld. Dit duurzame toestel kan tegen water, zand en ander vuil en zal daarnaast beschikken over een IP-54-certificaat voor het uithoudingsvermogen.

Nokia heeft zojuist de 3720 aangekondigd. Het toestel was al eerder gelekt en Nokia was al de gehele week de wereld aan het plagen met filmpjes over de duurzaamheid van het toestel. De 3720 beschikt over een IP-54-certificaat waarmee aangegeven wordt dat het toestel waterdicht is en zaken als zand, aarde en andere vuil afstoot. Het toestel is binnen hermetisch afgesloten zodat het niet kan beschadigen en inmiddels is ook duidelijk dat het toestel een flinke stoot kan hebben aangezien Nokia het toestel als golfbal heeft gebruikt.

De 3720 beschikt niet over erg pittige specificaties maar heeft wel een led-flits, microSD-geheugen en gps met Nokia Maps. De batterij gaat wat langer mee dan normaal maar verder zit er een standaard 2,2-inch scherm op het toestel en daarnaast is er Symbian S40 aanwezig. De Nokia 3720 gaat naar schatting €125 euro exclusief BTW kosten en ligt nog deze zomer in de winkel.

Nokia 3720

 

Nokia 3720

 

Nokia 3720

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters