Nokia introduceert nieuwe managementstructuur

Gisteren heeft Nokia aangekondigd dat ze de structuur gaan veranderen van het management van Nokia. Hiermee willen ze in de toekomst efficiënter gaan werken en meer doelgericht te werk gaan.

De huidige organisatie structuur van Nokia is gebaseerd op een oud model dat het bedrijf al jaren hanteert. Echter is het bedrijf toe aan een nieuwe wint door het management zodat ze klantgerichter te werk kunnen gaan. De nieuwe organisatiestructuur zal vanaf 1 Januari 2008 ingaan en zelf heeft Nokia het volgende er over te melden:

[quote=Nokia]Today Nokia announced that it will introduce a new company structure from January 1, 2008. This step is aimed at creating an organization aligned with the opportunities the company sees for future growth and to increase efficient methods of working across the company.”

De huidige Business groups en Horizontal groups (zie hierboven) zullen worden vervangen door 3 onderdelen, te weten: Devices, verantwoordelijk voor het maken van de nieuwste telefoons en ontwikkelingen op telecom gebied voor Nokia. Services & Software, gericht op de internetactiviteiten van Nokia en de ondersteuning voor telefoons met software dat naadloos aanlsuit bij alle operating systems die er nu bekend zijn. Markets, verantwoordelijk voor het management van Nokia en de supply chains van de toestellen en de marketing voor de toestellen en het bedrijf.

Wat dit daadwerkelijk voor de consument gaat betekenen is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk kunnen we hierdoor meer toestellen verwachten vanuit Nokia die beter op onze eisen aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters