Nokia introduceert nieuwe managementstructuur

Gisteren heeft Nokia aangekondigd dat ze de structuur gaan veranderen van het management van Nokia. Hiermee willen ze in de toekomst efficiënter gaan werken en meer doelgericht te werk gaan.

De huidige organisatie structuur van Nokia is gebaseerd op een oud model dat het bedrijf al jaren hanteert. Echter is het bedrijf toe aan een nieuwe wint door het management zodat ze klantgerichter te werk kunnen gaan. De nieuwe organisatiestructuur zal vanaf 1 Januari 2008 ingaan en zelf heeft Nokia het volgende er over te melden:

[quote=Nokia]Today Nokia announced that it will introduce a new company structure from January 1, 2008. This step is aimed at creating an organization aligned with the opportunities the company sees for future growth and to increase efficient methods of working across the company.”

De huidige Business groups en Horizontal groups (zie hierboven) zullen worden vervangen door 3 onderdelen, te weten: Devices, verantwoordelijk voor het maken van de nieuwste telefoons en ontwikkelingen op telecom gebied voor Nokia. Services & Software, gericht op de internetactiviteiten van Nokia en de ondersteuning voor telefoons met software dat naadloos aanlsuit bij alle operating systems die er nu bekend zijn. Markets, verantwoordelijk voor het management van Nokia en de supply chains van de toestellen en de marketing voor de toestellen en het bedrijf.

Wat dit daadwerkelijk voor de consument gaat betekenen is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk kunnen we hierdoor meer toestellen verwachten vanuit Nokia die beter op onze eisen aansluiten.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters