Nokia introduceert provider phones voor T-Mobile en Vodafone

Nokia heeft voor T-Mobile de Nokia 6650 gemaakt en voor Vodafone de 6124. De twee telefoons zullen exclusief voor beide providers beschikbaar komen.

Precies één dag voordat de CeBIT 2008 officieel van start gaat, introduceert Nokia samen met T-Mobile de Nokia 6650. Een GPS clamshell exclusief voor T-Mobile klanten. Het toestel beschikt over een ingebouwde GPS ontvanger en beschikt daarnaast ook over A-GPS. De 6650 mag zich een volwaardige 3.5G telefoon noemen dankzij HSDPA ondersteuning. Verder ontbreekt een 2 megapixel camera niet. Geschoten foto’s kunnen worden opgeslagen op het 30 MB tellende interne geheugen. Dit is overigens makkelijk uit te breiden dankzij de aanwezige MicroSD geheugenkaartslot. Verder beschikt het toestel over Bluetooth en een FM radio ontvanger.

Afbeelding 1691

 

Ook Vodafone krijgt van Nokia een eigen toestel, namelijk de 6124. De downloadsnelheid van de Nokia 6124 Classic is, zoals Nokia zelf aangeeft, tot tien maal sneller dan de standaard 3G snelheid en hiermee één van de snelste toestellen. Onderdeel van de 6214 Classic is een 2 megapixel camera inclusief flitser. De Nokia 6124 Classic draait op het Symbian systeem en hiermee wordt ervoor gezorgd dat de gebruiker altijd aanvullende programma’s voor zijn toestel kan downloaden. De Nokia 6124 Classic zal vanaf het tweede kwartaal in de winkels komen, natuurlijk alleen en exclusief bij Vodafone. De Nokia 6124 Classic is hierdoor ook uitgerust met diverse Vodafone applicaties en het speciale Vodafone internet portaal.

Afbeelding 1690

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters