Nokia komt Apple gebruikers tegemoet

Nokia heeft onlangs een nieuw prog uitgebracht waarmee gebruikers die in het bezit zijn van een Symbian S60 toestel hun content kunnen syncen met een mac. Media Transfer v1.0 beta is hier te downloaden.

Als je in het bezit was van een mac en had een mobieltje met agenda functie, dan had je vaak veel problemen om het allemaal te syncen met je mac. Sony Ericsson stond altijd onder mac gebruikers er bekend om dat hun telefoons zouden kunnen syncen met een mac. De bijgeleverde software was dan ook mac-vriendelijk en veel Apple gebruikers zochten dan ook hun toevlucht bij Sony Ericsson. Andere producenten bleven achter in dit verhaal, maar onlangs richten steeds meer producenten zich ook tot de mac, zo ook Nokia.

Het programma Media Transfer moet de bestaande iSync-plugins complementeren. Met Media Transfer is het mogelijk om een Series 60-toestel te synchroniseren met iTunes: zo kun je het programma zelf een willekeurige selectie aan nummers laten uploaden naar je toestel. Ook is het mogelijk om met iPhoto te syncen. Foto’s worden automatisch verkleind voordat ze naar het toestel verstuurd worden, om geheugenruimte te besparen. Andersom is het uiteraard mogelijk om foto’s genomen met je smartphone naar de Mac te syncen, zodat je de foto’s op een groot beeldscherm kunt bekijken. Tenslotte is het mogelijk om bestanden naar je smartphone te zenden, zoals nieuwe applicaties of documenten, via een Device Browser op de Mac desktop.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters