Nokia komt Apple gebruikers tegemoet

Nokia heeft onlangs een nieuw prog uitgebracht waarmee gebruikers die in het bezit zijn van een Symbian S60 toestel hun content kunnen syncen met een mac. Media Transfer v1.0 beta is hier te downloaden.

Als je in het bezit was van een mac en had een mobieltje met agenda functie, dan had je vaak veel problemen om het allemaal te syncen met je mac. Sony Ericsson stond altijd onder mac gebruikers er bekend om dat hun telefoons zouden kunnen syncen met een mac. De bijgeleverde software was dan ook mac-vriendelijk en veel Apple gebruikers zochten dan ook hun toevlucht bij Sony Ericsson. Andere producenten bleven achter in dit verhaal, maar onlangs richten steeds meer producenten zich ook tot de mac, zo ook Nokia.

Het programma Media Transfer moet de bestaande iSync-plugins complementeren. Met Media Transfer is het mogelijk om een Series 60-toestel te synchroniseren met iTunes: zo kun je het programma zelf een willekeurige selectie aan nummers laten uploaden naar je toestel. Ook is het mogelijk om met iPhoto te syncen. Foto’s worden automatisch verkleind voordat ze naar het toestel verstuurd worden, om geheugenruimte te besparen. Andersom is het uiteraard mogelijk om foto’s genomen met je smartphone naar de Mac te syncen, zodat je de foto’s op een groot beeldscherm kunt bekijken. Tenslotte is het mogelijk om bestanden naar je smartphone te zenden, zoals nieuwe applicaties of documenten, via een Device Browser op de Mac desktop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters