'Nokia komt donderdag met groot Ovi Store-nieuws'

Nokia heeft in Engeland de voltallige pers opgetrommeld voor een grote Ovi Store-aankondiging die donderdag gaat plaatsvinden. Nokia’s General Manager van Markets, Anssi Vanjok, zal de persconferentie zelf gaan leiden.

Nokia Ovi Store announcement

Nokia heeft vanochtend in alle vroegte de Engelse pers opgetrommeld om donderdag af te reizen naar de Paramount Club in Londen voor een grote aankondiging. ’s Werelds grootste fabrikant zou van plan zijn een grote aankondiging te doen omtrent de Ovi Store, Nokia’s applicatiewinkel voor mobieltjes. Onduidelijk is echter wat precies de aankondiging zal zijn, Nokia Nederland beaamde echter tegenover All About Phones dat de aankondiging inderdaad groot nieuws met zich meebrengt voor de winkel van de producent. Nokia lijkt zich inderdaad voor te bereiden op iets groots aangezien ze Nokia’s General Manager van Markets, Anssi Vanjok, hebben laten overvliegen vanuit Finland om het woord te voeren.

De locatie van het evenement zou suggereren dat het om een mogelijke filmdeal gaat met Paramount, de grote filmmaker uit Amerika. Daarnaast gaat het gerucht ook dat de grote Ovi Store-update aangekondigd zal worden door Nokia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Benelux Communication & event manager van Nokia had het er ook over dat het interessant zou zijn, dus het lijkt me dat het wel iets is waar we hier iets aan hebben.

  1. crim -

    Doe mij maar de grote Ovi store update, het werkt allemaal nog zo sloom.. En dan ook gelijk Symbian^3 voor de 5800, N97 enz. Maar het zal wel weer iets zinloos zijn :X

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters