'Nokia komt donderdag met groot Ovi Store-nieuws'

Nokia heeft in Engeland de voltallige pers opgetrommeld voor een grote Ovi Store-aankondiging die donderdag gaat plaatsvinden. Nokia’s General Manager van Markets, Anssi Vanjok, zal de persconferentie zelf gaan leiden.

Nokia Ovi Store announcement

Nokia heeft vanochtend in alle vroegte de Engelse pers opgetrommeld om donderdag af te reizen naar de Paramount Club in Londen voor een grote aankondiging. ’s Werelds grootste fabrikant zou van plan zijn een grote aankondiging te doen omtrent de Ovi Store, Nokia’s applicatiewinkel voor mobieltjes. Onduidelijk is echter wat precies de aankondiging zal zijn, Nokia Nederland beaamde echter tegenover All About Phones dat de aankondiging inderdaad groot nieuws met zich meebrengt voor de winkel van de producent. Nokia lijkt zich inderdaad voor te bereiden op iets groots aangezien ze Nokia’s General Manager van Markets, Anssi Vanjok, hebben laten overvliegen vanuit Finland om het woord te voeren.

De locatie van het evenement zou suggereren dat het om een mogelijke filmdeal gaat met Paramount, de grote filmmaker uit Amerika. Daarnaast gaat het gerucht ook dat de grote Ovi Store-update aangekondigd zal worden door Nokia.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters