Nokia komt met 1.2-update voor de N900

Nokia heeft een nieuwe update klaar staan voor de N900. De 1.2-update van Maemo voegt een hoop nieuwe functionaliteit toe. De producent laat ook weten dat het toestel geen update zal gaan krijgen naar het MeeGo OS.

Nokia heeft een nieuwe update klaar staan voor de N900. De producent maakte vandaag bekend dat het in Engeland al begonnen is met het uitrollen van de update en dat andere landen snel aan de beurt zullen zijn. De update zal vanaf woensdag in andere landen waaronder Nederland te downloaden zijn, zo laat Nokia weten.

De update heeft een hoop nieuwe functionaliteit in zich zitten waaronder video-bellen met de N900. Daarnaast is de Ovi Maps-applicatie uitgebreid maar nog niet voorzien van de gratis kaarten waarop iedereen zit te wachten. Ook heeft Nokia de e-mail modulen nogmaals stevig onder handen genomen waardoor het accepteren en annuleren van afspraken mogelijk wordt. Daarnaast is er ook betere intergratie met Facebook waardoor chatten met andere gebruikers via de applicatie mogelijk worden. Verder zal de update ook meer programma’s en spellen gaan ontsluiten in de Ovi Store waardoor meer content voor de N900 beschikbaar zal komen.

Nokia laat tot slot weten dat de N900 geen update zal gaan krijgen naar het nieuwe MeeGo OS van Nokia en Intel. Volgens Nokia zal het toestel officieel niet ondersteund gaan worden door het nieuwe OS maar zullen er vast vrijwilligers zijn die het naar de N900 gaan porteren.

Nokia N900 MeeGo 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters