Nokia komt met de 2220 slide voor de low-end markt

Nokia heeft een nieuwe prepaid-telefoon geïntroduceerd genaamd de 2220 slide die onder de honderd euro moet gaan kosten. Het toestel zal vooral bij de dames hoge ogen gaan gooien.

Nokia 2220 slide

Nokia heeft in Tsjechië een nieuwe slider bekendgemaakt die door het leven gaat als de 2220 slide. Het toestel, dat in vele vrolijke kleurtjes op de markt zal gaan komen, is uiteraard bedoeld voor de prepaid-markt waarbij het naar verwachting vooral goed zal scoren bij de dames. De specificaties van het toestel zijn niet bijzonder te noemen aangezien er een GPRS-internetverbinding op het toestel aanwezig is en een 65.000 kleurenscherm. De prijs van het toestel zal tussen de 80 en 100 euro gaan liggen en de telefoon zal waarschijnlijk ook naar West-Europa gaan komen. Het toestel heeft ongeveer 10MB intern geheugen, dit kan helaas niet uitgebreid worden door middel van een geheugenkaart.

De Nokia 2220 slide zal eind volgende maand in de winkels liggen en zal iets later naar West-Europa gaan komen. Het toestel is in meerdere kleuren beschikbaar en zal eerst in twee neutrale kleuren geïntroduceerd worden.

Nokia 2220 slide

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters