Nokia komt met de 2730 Classic

Nokia kondigde vandaag al de 7020 en de 2720 Fold aan, daar komt nu nog een toestel bij. Deze Nokia 2730 moet 3G-internet overal beschikbaar maken, met het design van de Nokia 6700.

Nokia 2370 Classic

Nokia had vandaag niet alleen twee clamshells voor ons in petto, maar ook nog een goedkope candybar. Dat is niet zomaar een goedkope candybar, maar zelfs de goedkoopste 3G-telefoon ooit. Het toestel dat gevormd is naar de Nokia 2700, moet voor niet meer dan tachtig euro exclusief btw het snelle mobiele internet voor iedereen beschikbaar maken. De telefoon is hiermee een mooie opvolger voor de 2700 Classic, die binnenkort in de winkels zal liggen en een vergelijkbaar design heeft.

De specificaties van de 2730 Classic zijn verder niet heel bijzonder, het is dan ook een low-end telefoontje van minder dan honderd euro. Voor deze prijs krijg je een 2-megapixelcamera, een mp3-speler en een FM-radio, allemaal te bedienen via het 2″ scherm van het toestel. Net als de 2720 Fold en de 7020, heeft de 2730 Classic een lange stand-by tijd. Deze bedraagt, als het toestel niet op 3G-modus staat, maximaal zo’n 17 dagen. Het toestel zal in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar zijn.

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters