Nokia komt met een “groene” phone: 3110 Evolve

Nokia is in Amsterdam in hoog tempo nieuwe producten aan het lanceren waaronder deze “Green Phone”. De 3110 is een telefoon die voor de helft gemaakt is van gerecycled materiaal.

Nokia lanceert de 3110 Evolve, een mobiele telefoon met milieuvriendelijk karakter. Het is voor ongeveer de helft vervaardigt uit gerecyclede materialen. Het is overigens de enige introductie op Nokia World, een evenement met bijna 3.000 bezoekers. Vorig jaar lanceerde Nokia nog vier toestellen op dit evenement, zoals de nu erg succesvolle 6300. Niettemin is deze ecologische verantwoorde telefoon een belangrijke stap voor de fabrikant, die dagelijks ongeveer 1,5 miljoen mobieltjes van de band laat rollen.

Wat specificaties betreft doet de 3110 Evolve zijn naam geen eer aan. Het toestel heeft nagenoeg dezelfde kenmerken als de 3110 Classic, die sinds deze zomer in Nederland leverbaar is. Ook lijkt het sterk op de 3500 Classic die een paar weken geleden de winkels bereikte. De 3110 Evolve heeft als belangrijkste kenmerken een 1,3 megapixel camera, bluetooth, muziekspeler, verwisselbaar geheugen en fm-radio. Vanaf begin 2008 mogen we het toestel in de winkel verwachten.

01_nokia_3110_evolve_lowres 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters