Nokia komt Nokia 7310 Supernova SSC Napoli Special Edition

Nokia heeft gisteren een speciale versie van de Nokia 7310 Supernova geïntroduceerd. De SSC Napoli Special Edition is verder precies het zelfde als de standaard 7310 maar heeft daarnaast een blauw kleurtje mee gekregen.

De Nokia Supernova range verkoopt minder goed dan gedacht, echter wil Nokia de toestellen toch wat beter aan de man gaan brengen en om die reden komt het dan ook met een echte mannen telefoon, de Nokia S.S.C. Napoli Supernova 7310. De telefoon is gemaakt ter eren van de Italiaanse voetbalclub S.S.C. Napoli. Het toestel moest vooral mannen gaan aanspreken aangezien het vooral de nadruk legt op het voetbal karakter van de telefoon. De Supernova lijn is eigenlijk bedoeld om vrouwen over te halen om een Nokia te nemen, echter heeft Nokia toch besloten om een bredere markt met deze lijn te gaan bedienen. Het toestel is verder exact het zelfde als de normale 7310 echter heeft het een blauw kleurtje mee gekregen zoals die ook terug te vinden is in kleuren van de voetbalclub. Daarnaast worden er ook speciale wallpapers en foto’s van de club mee geleverd op het toestel.

Het toestel zal ongeveer 170 euro gaan kosten en naar verwachting alleen in Italië beschikbaar zijn. Onduidelijk is nog of Nokia ook andere telefoons gaat omtoveren in bekende clubkleuren.

107824 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters