Nokia komt ook nog met 3710 Fold

Na de aankondiging van de Nokia E72 en 5530 XpressMusic had Nokia nog iets anders voor ons in petto vandaag. De producent kwam met de 3710 Fold, gericht op de modebewuste vrouw die niet te veel wil besteden aan een telefoon.

Het lijkt een drukke week te worden met toestelaankondigingen en ook Nokia wil daarin deelnemen. Eerder vandaag schreven we al over de E72 en 5530 XpressMusic en er is nog een telefoon die Nokia nieuw heeft voorgesteld. Het gaat hier om de 3710 Fold, een modieuze clamshell voor de vrouwelijke gebruiker die niet te veel aan een telefoon wil uitgeven. Het toestel zal in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt komen voor een prijs rond de €150 en heeft voor dat zachte prijsje heel wat te bieden.

De 3710 Fold is uitgerust met een prima camera, namelijk een 3,2-megapixelexemplaar met autofocus en flitser. Hier blijft het echter niet bij, Nokia heeft voor die €150 ook nog een 2,2 inch TFT-scherm, een aGPS-ontvanger, 3G-verbindingsmogelijkheden, Bluetooth, een FM-radio en een muziekspeler in de 3710 weten te stoppen. Dit alles komt in een mooie vrouwelijke behuizing die versierd is met leuke patronen op de voorkant. In deze voorkant zit tevens een klein schermpje verborgen waarop je bijvoorbeeld de tijd kunt zien. De 3710 Fold draait op S40 en heeft de Ovi store van Nokia geïntegreerd, zodat je het toestel redelijk goed kunt uitbreiden met allerlei software. Het toestel zal in drie kleuren op de markt komen, namelijk Black, Plum en Pink.

Nokia 3710 Fold

 

Nokia 3710 Fold

 

Nokia 3710 Fold

 

Nokia 3710 Fold

 

Nokia 3710 Fold

 

Nokia 3710 Fold

 

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters