Nokia kondigd de Nokia 8800 Carbon Arte aan

Nokia heeft een nieuwe versie van haar high-end serie aangekondigd in de vorm van de Nokia 8800 Carbon Arte. Dit toestel heeft een anti-vingerafdruk coating gekregen en beschikt over 4GB intern geheugen.

Nokia’s 8800 lijn loopt al een tijd mee in deze wereld. Ongeveer elk jaar wordt een nieuw model van de serie tentoongesteld waarvan de 8800 Arte de laatste was. Hiervoor waren de Sirroco en de Gun Gray aan de beurt en natuurlijk de 8800 Classic. Inmiddels heeft Nokia wederom een nieuwe versie aangekondigd en deze keer in de Arte serie, de Nokia 8800 Carbon Arte. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het toestel een dun carbon laagje over zich heen gekregen waardoor vingerafdrukken op het toestel tot het verleden moeten behoren. Verder beschikt het toestel over een 3G verbinding en dat in combinatie met een 3.2 megapixel camera en 4GB intern flashgeheugen. Uiteraard beschikt het toestel ook over een OLED scherm voor een extra heldere weergave.

Het toestel zal 1100 euro gaan kosten in de winkel en moet in Q3 uit gaan komen van dit jaar. Meer foto’s van dit schitterende toestel kun je hier vinden.

nokia-8800-carbon-arte-8800carbon_arte_01-19aug08 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters