Nokia kondigt betaalbare Asha 310 aan

Nokia heeft een nieuwe betaalbare telefoon aangekondigd: de Asha 310. Het toestel wordt bediend met een touchscreen dat een diameter heeft van 3 inch.

De Asha 310 loopt op Series 40. Het toestel heeft een krasvast scherm met WQVGA-resolutie en er kunnen twee simkaarten in worden gestoken. Bijzonder daarbij is dat dit toestel over WiFi-connectiviteit beschikt, wat in combinatie met dualsimtoestellen nog niet eerder door Nokia is geproduceerd.

Het toestel gaat pakweg 75 euro kosten en biedt 20 megabyte intern geheugen, dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Achterop zit een 2-megapixelcamera. Het toestel kan overweg met gprs/edge-verbindingen (2G) en biedt bluetooth 3.0. De batterij in het tamelijk dikke toestel zou zeker 17 uur spreektijd aan moeten kunnen.

Zoals alle Asha-modellen van Nokia komt ook dit model met veertig gratis EA-spellen, email, apps voor Facebook en Twitter, Nokia Maps en eBuddy. Het toestel is in wit, zwart en goud te koop. De Asha 310 komt het eerst beschikbaar in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Nokia heeft nog niet onthuld of het toestel ook naar Europa komt.

Asha 310 
asha 310 

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters