Nokia kondigt C2-00 aan

Nokia heeft vandaag naast drie versies van de C1 ook de C2 aangekondigd. Ook met dit toestel zet Nokia in op dual-sim, zij het in een iets hoger prijssegment. De C2-00 is een simpele S40-telefoon.

Nokia C2-00 blauw

In het verleden was het vooral Samsung die het dual-sim segment een warm hart toedroeg, hoewel we daar in Nederland weinig van gemerkt hebben. De dual-sim-toestellen van Samsung zijn nou niet erg succesvol geweest, maar dat is voor Nokia geen reden om het nog een keer te proberen zo bleek vandaag. Vanochtend berichtten we al over de aankondiging van drie toestellen in de C1-lijn van Nokia, waarvan één met dual-sim-functionaliteit. Daar komt nog een tweede toestel bij in de vorm van de Nokia C2, ook een basic-telefoon maar iets hoger geplaatst. De C2 zal in Q4 in de winkels liggen voor ongeveer €45, in de kleuren grijs, zwart, magenta, donkerblauw en wit.

Wat betreft zijn features verschilt de C2-00 niet enorm veel van de C1-toestellen. De belangrijkste verschillen zijn uitgebreidere Ovi-ondersteuning en een betere dual-sim-functie. Met de C2 heeft Nokia namelijk de primeur als het gaat om hot-swappable simkaarten. De tweede simkaart in de C2-00 kan namelijk verwisseld worden zonder dat de telefoon uitgeschakeld wordt en daarnaast kunnen de twee simkaarten tegelijk draaien en kun je een gesprek op pauze zetten als je een wisselgesprek krijgt op je tweede sim. Verder heeft de C2 net als de C1-01 een FM radio, muziekspeler, VGA-camera en MicroSD-geheugenkaartslot.

Nokia C2-00 grijs

 

Nokia C2-00 magenta

 

Bron: Nokia Conversations

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters