Nokia kondigt de 6700 Slide en Nokia 7230 aan

Nokia heeft twee nieuwe mid-range telefoons aangekondigd in de vorm van de gekleurde 6700 Slide en de eveneens vrolijke Nokia 7230. Beide toestellen zullen in vrouwelijke kleuren uitgebracht gaan worden en zullen begin volgend jaar verkrijgbaar zijn.

Nokia heeft wederom twee nieuwe toestellen aangekondigd die begin volgend jaar op de markt moeten gaan komen. Beide toestellen behoren tot het mid-range segment en zullen daarmee van een vrolijk prijskaartje voorzien zijn. De 6700 Slide heeft nagenoeg de zelfde specificaties als normale 6700 en beschikt dus ook over een 5-megapixelcamera. Daarnaast kan het toestel ook een micro-SD kaart herbergen en ook een UMTS-verbinding is op het toestel terug te vinden. Ook deze telefoon is gemaakt van aluminium en zal volgens Nokia in vele verschillende en vooral vrolijke kleurtjes op de markt gaan komen. Het toestel moet rond de 160 euro gaan kosten en in Q1 2010 op de markt gaan komen.

Nokia 6700 Slide

 

Nokia 6700 Slide

 

Nokia 6700 Slide

 

De Nokia 7230 is tevens gericht op de dames en beschikt alleen over een iets mindere camera dan de 6700 Slide. Dit toestel moet het doen met een 3.2-megapixelcamera en een 2.4-inch scherm. Overigens weet Nokia wel te melden dat er ook UMTS op dit toestelletje terug gevonden kan worden en voor een prijs van rond de 100 euro is dat zeer schappelijk. Nokia zal ook dit model in meerdere kleuren gaan uitbrengen en volgens de producent moet hij rond de zelfde tijd als de 6700 Slide in de winkels te vinden zijn. De producent weet daaraan toe te voegen dat het toestel ook applicaties zal hebben voor sociale netwerken.

Nokia 6700 Slide

 

Nokia 6700 Slide

 

Nokia 6700 Slide

 

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters