Nokia kondigt de Asha 210 aan met qwerty-toetsenbord

Nokia heeft de Asha 210 aangekondigd die over een volledig qwerty-toetsenbord beschikt en een speciale WhatsApp-knop. De kleine semi-smartphone zal in het derde kwartaal voor slechts 69 euro beschikbaar worden gemaakt.

Nokia zat het toestel in de loop van de week al te teasen via een video en wat foto’s. Inmiddels is de Asha 210 officieel gemaakt door Nokia. Volgens de fabrikant zal het toestel slechts 69 euro gaan kosten en daarvoor krijg je een vrolijke semi-smartphone die standaard bijvoorbeeld over navigatie en WhatsApp beschikt. De Asha 210 heeft zelfs een speciale WhatsApp-knop mee gekregen zodat de app snel opgestart kan worden op het toestel. Daarnaast is er ook een volledig toetsenbord onder het toestel aanwezig zodat jongeren er lekker snel mee kunnen typen.

Volgens Nokia beschikt het toestel ook standaard over Facebook en Twitter. Daarnaast wordt WhatsApp uiteraard gratis mee geleverd op het toestel en dient men hiervoor niet te gaan betalen op termijn. De telefoon heeft een 2-megapixelcamera mee gekregen en beschikt niet over een touch-scherm. De telefoon is wel standaard voorzien van Nokia Nearby en YouTube.

Het toestel zal in het derde kwartaal op de markt gaan komen in Nederland en zal beschikbaar worden in de kleuren geel, cyaan, zwart, magenta en wit.

Nokia Asha 210 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters