Nokia kondigt de Nokia N79 en de Nokia N85 aan

Nokia heeft vandaag de Nokia N79 en de Nokia N85 aangekondigd. Beide toestellen zijn wederom multimedia monsters en zullen het volgende kwartaal in de winkels liggen.

De officiële foto’s zijn al uitgelekt echter Nokia zal ze pas morgen echt officieel maken bij de online persconferentie. Jammer genoeg mist er een foto van de voorkant van de N79, echter is dit voldoende om te bevestigen dat beiden toestellen eraan komen. De N85 zal een 2.6-inch AMOLED scherm krijgen met GPS, een vijf megapixel camera en N-Gage compatibility. Verder kan het toestel 8GB micro-SDHC aan en beschikt het verder over WiFi. De batterij leent zich voor 28-uur muziek afspelen waardoor Nokia het tot een echte muziek telefoon heeft gemaakt. De N79 wordt de opvolger van de N78. Ook deze krijgt een vijf megapixel camera met dual-LED flash en uiteraard GPS. 4GB microSDHC geheugen zal erin kunnen werken en daarbij zal WiFi, swappable back covers, en 24-hour afspelen niet ontbreken.

Deze toestellen moeten volgende maand al verkrijgbaar zijn voor een nog onbekende prijs. Morgen volgt de officiële aankondiging.

nokian79-conversationslg 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters