Nokia kondigt haar tweede Touch and Type-telefoon aan

Nokia heeft vandaag op Nokia World een tweede Touch and Type-telefoon aangekondigd. Het gaat om een casual-toestel in de vorm van de Nokia C3-01 ‘Touch and Type’. Zoals de naam doet vermoeden heeft de telefoon een touchscreen en een toetsenbord.

Nokia C3-01 Touch and Type

Nokia heeft haar tweede Touch and Type-toestel aangekondigd in de vorm van een nieuwe C3. Hoewel deze C3-01 weinig te maken heeft met de ‘oude’ C3-00, die we overigens binnenkort zullen reviewen, is hij dus wel onder de naam C3 aangekondigd. Of eigenlijk C3 ‘Touch and Type’ aangezien het toestel net als de X3 ‘Touch and Type’ S40 touch draait en daarnaast is uitgerust met een normaal numeriek toetsenbord. Functies van de C3 omvatten verder bijvoorbeeld een 5-megapixelcamera, een volledig roestvrij stalen behuizing en 3G en Wi-Fi.

De C3 is, zoals het grootste deel van de C Serie gericht op de casual gebruiker die vooral in contact wil blijven. Hiervoor is onder andere Twitter- en Facebook-integratie aanwezig in het toestel. Daarnaast richt Nokia haar toestel op mensen die graag een touchscreen willen proberen, maar nog niet direct een duik in het diepe durven te nemen. De telefoon zal nog dit jaar op de markt komen en de prijs komt rond de €200 te liggen.

Nokia C3-01 Touch and Type 

Bron: Nokia Conversations

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters