Nokia kondigt samenwerking met Google aan en breidt Ovi uit

Nokia heeft vandaag een nieuwe samenwerking met zoekgigant Google aangekondigt. Eveneens zal de Nokia diens Ovi uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden.

Nokia en Google hebben vandaag aangekondigd dat de zoekmachine van Google wordt geïntegreerd in de Nokia Search applicatie. De Nokia N96 en Nokia N78 en ook de Nokia 6210 Navigator en de Nokia 6220 Classic krijgen de zoekmachine van Google meegeleverd in hun software. Uiteindelijk zal volgens Nokia Google Search aan klanten in meer dan 100 landen over de wereld worden aangeboden. Wanneer dit zover is, zullen de gebruikers van Google Search meer dan 40 talen spreken, aldus Nokia.

Nokia verrijkt de bestaande Ovi Internet service-omgeving met Share on Ovi, een nieuw community-platform voor het kosteloos uploaden, beheren en uitwisselen van persoonlijke media met behulp van een mobiel toestel, een PC of ander netwerkapparaat. Share on Ovi biedt een communityplatform waar gebruikers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen samenwerken. Het platform ondersteunt meer dan 100 mediatypes met onbeperkte opslagcapaciteit en onbeperkte maandelijkse uploads. De nieuwe dienst van Nokia moet een nieuwe stap zetten in het direct content aanbieden voor gebruikers van hun toestellen.

Nokia-OVI-Logo-07 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters