Nokia kondigt samenwerking met Google aan en breidt Ovi uit

Nokia heeft vandaag een nieuwe samenwerking met zoekgigant Google aangekondigt. Eveneens zal de Nokia diens Ovi uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden.

Nokia en Google hebben vandaag aangekondigd dat de zoekmachine van Google wordt geïntegreerd in de Nokia Search applicatie. De Nokia N96 en Nokia N78 en ook de Nokia 6210 Navigator en de Nokia 6220 Classic krijgen de zoekmachine van Google meegeleverd in hun software. Uiteindelijk zal volgens Nokia Google Search aan klanten in meer dan 100 landen over de wereld worden aangeboden. Wanneer dit zover is, zullen de gebruikers van Google Search meer dan 40 talen spreken, aldus Nokia.

Nokia verrijkt de bestaande Ovi Internet service-omgeving met Share on Ovi, een nieuw community-platform voor het kosteloos uploaden, beheren en uitwisselen van persoonlijke media met behulp van een mobiel toestel, een PC of ander netwerkapparaat. Share on Ovi biedt een communityplatform waar gebruikers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen samenwerken. Het platform ondersteunt meer dan 100 mediatypes met onbeperkte opslagcapaciteit en onbeperkte maandelijkse uploads. De nieuwe dienst van Nokia moet een nieuwe stap zetten in het direct content aanbieden voor gebruikers van hun toestellen.

Nokia-OVI-Logo-07 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters