Nokia krabbelt terug bij het leveren van accessoirespakket

Nokia introduceerde de N900 in ons land met een zeer aantrekkelijke aanbieding. Bij het pre-orderen van de telefoon werd een accessoirepakket met een waarde van rond de 500 euro beloofd. Nokia bevestigde meerdere malen te zullen leveren, maar krabbelt nu toch terug.

Nokia N900

Het leek te mooi om waar te zijn, en dat was het uiteindelijk ook. Nokia brengt binnenkort zijn N900-telefoon met het gloednieuwe Maemo-besturingssysteem uit. Bij een pre-order van het toestel kon in de Nokia-shop gratis een accessoirespakket ter waarde van rond de 500 euro bijbesteld worden. Hoewel Nokia verscheidene malen verklaarde dat de inhoud van het accessoirespakket wel degelijk meegeleverd zou worden, krabbelt het bedrijf toch terug. In een reactie werd uitgelegd dat er een foutje was gemaakt. Er werden excuses aangeboden en beloftes gemaakt om het betaalde geld terug te storten. In de meeste gevallen waarbij de prijs van een product onrealistisch laag is, maakt de consument geen kans om het beloofde product alsnog geleverd te krijgen. Volgens ICT-jurist Arnoud Engelfriet ligt het in dit geval anders. Volgens hem komt een dergelijke fout voor de rekening van de fabrikant als er aan klanten meerdere malen verklaard wordt dat het product daadwerkelijk voor de genoemde prijs geleverd gaat worden. Hij roept op zijn weblog mensen op om met hem de zaak voor de rechter te brengen. Doordat leden van het Tweakers.net-forum aantoonbaar navraag gedaan hebben, kan Nokia het in de rechtszaal nog wel eens zwaar krijgen.

Of de mensen die op deze aanbieding zijn ingegaan daadwerkelijk nog het accessoirespakket ontvangen valt nog te bezien. Wel is het duidelijk dat Nokia zichzelf lelijk in de vingers gesneden heeft door het verspreiden van deze foutieve informatie.

Nokia N900 accessoires 

Bron: Iusmentis weblog

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters