Nokia laat twee updates los voor de Lumia 800

Fabrikant Nokia heeft twee updates los gelaten voor de Lumia 800. De eerste update bevat de tweede release van Windows Phone en de tweede update bevat de batterij fix voor de Lumia 800.

De fabrikant heeft de belangrijkste update op haar eigen blog omschreven. Volgens Nokia zal de tweede update met rugnummer 1600.2483.8106.11500 twee belangrijke updates gaan bevatten. Allereerst zal de update de batterijproblemen voor Lumia-gebruikers moeten gaan oplossen. Het toestel loopt sinds de launch al tegen een korte batterijduur aan en inmiddels heeft Nokia dit probleem proberen te verhelpen middels twee updates. Volgens de producent zorgt de update ervoor dat de volledige capaciteit van de batterij nu gebruikt zal worden.

De tweede fix is er eentje voor de wifi-module. Er zouden in een paar gevallen problemen zijn met het verbinden met een wifi-netwerk. Dat zou nu verleden tijd moeten zijn, aldus de producent. De Lumia 800 heeft gelijktijdig met de Nokia-update ook een tweede update gekregen. De update wordt ook wel aangemerkt als de tweede consumer release van Windows Phone 7.5. De update heeft rugnummer 7.10.8107 en verhelpt een aantal problemen in het Windows Phone OS.

Zo is het probleem met het onscreen keyboard opgelost waarbij hij niet meer zomaar verdwijnt als je aan het typen bent. Daarnaast zijn de Gmail problemen tevens door Microsoft middels de update verholpen. Ook is een GPS-bug opgelost waarbij de locatie niet via bepaald werd via ondermeer Wifi-netwerken, maar alleen via de GPS. Dit had als resultaat een tragere fix van de locatie. Ook is het certificaat van Digicert ingetrokken en zijn de Exchange 2003 problemen met de update verleden tijd. Tot slot is de voicemail notificatie ook opgelost.

Beide updates zullen de komende twee weken uitgerold gaan worden door Nokia voor de Lumia 800.

Nokia Lumia 800 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters