Nokia laat twee updates los voor de Lumia 800

Fabrikant Nokia heeft twee updates los gelaten voor de Lumia 800. De eerste update bevat de tweede release van Windows Phone en de tweede update bevat de batterij fix voor de Lumia 800.

De fabrikant heeft de belangrijkste update op haar eigen blog omschreven. Volgens Nokia zal de tweede update met rugnummer 1600.2483.8106.11500 twee belangrijke updates gaan bevatten. Allereerst zal de update de batterijproblemen voor Lumia-gebruikers moeten gaan oplossen. Het toestel loopt sinds de launch al tegen een korte batterijduur aan en inmiddels heeft Nokia dit probleem proberen te verhelpen middels twee updates. Volgens de producent zorgt de update ervoor dat de volledige capaciteit van de batterij nu gebruikt zal worden.

De tweede fix is er eentje voor de wifi-module. Er zouden in een paar gevallen problemen zijn met het verbinden met een wifi-netwerk. Dat zou nu verleden tijd moeten zijn, aldus de producent. De Lumia 800 heeft gelijktijdig met de Nokia-update ook een tweede update gekregen. De update wordt ook wel aangemerkt als de tweede consumer release van Windows Phone 7.5. De update heeft rugnummer 7.10.8107 en verhelpt een aantal problemen in het Windows Phone OS.

Zo is het probleem met het onscreen keyboard opgelost waarbij hij niet meer zomaar verdwijnt als je aan het typen bent. Daarnaast zijn de Gmail problemen tevens door Microsoft middels de update verholpen. Ook is een GPS-bug opgelost waarbij de locatie niet via bepaald werd via ondermeer Wifi-netwerken, maar alleen via de GPS. Dit had als resultaat een tragere fix van de locatie. Ook is het certificaat van Digicert ingetrokken en zijn de Exchange 2003 problemen met de update verleden tijd. Tot slot is de voicemail notificatie ook opgelost.

Beide updates zullen de komende twee weken uitgerold gaan worden door Nokia voor de Lumia 800.

Nokia Lumia 800 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Willo -

    Goed gedaan Nokia! Maar ook nu al is de ervaring met de lumia uiterst positief. Ik heb dus geen haast en zal over een week of 2 eens kijken of er al wat is..

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters