Nokia laat zijn toekomstvisie zien

Nokia heeft op een persconferentie een video laten zien waarin duidelijk wordt hoe het de nabije toekomst van de telecomwereld ziet. Het filmpje laat vooral betere integratie van internet en allerlei aanverwante diensten zien.

Nokia organiseerde onlangs een speciaal persevent met de naam The Way We Live Next 3.0 en geheel aansluitend bij dit thema liet het bedrijf een filmpje zien over hoe het de toekomst van de telecommarkt ziet. In het filmpje zie je een aantal mogelijkheden van mobiele telefoons, die volgens Nokia in 2015 beschikbaar moeten zijn voor iedere consument.

Volgens Nokia is in 2015 het internet in telefoons belangrijker dan ooit en zullen alle Nokia-telefoons aangesloten zijn op een zogenaamde datawolk. Hiermee kun je gemakkelijk dingen delen, opzoeken en herinneren. Zo liet Nokia een dienst zien waarmee je de naam van een bar waar je ergens in het verleden hebt gegeten kunt opzoeken door simpelweg de plaats, tijd en het soort bar in te voeren, waarna het systeem zo veel mogelijk data voor je zal verkrijgen over overeenkomstige bars. Iets anders dat volgens Nokia in 2015 beschikbaar zal zijn, is een volledig functionele projector in telefoons waarmee je bijvoorbeeld films groot op de muur kunt projecteren. Dit hebben we natuurlijk al gezien, maar meer dan een concept is het op het moment nog niet. Wat hier allemaal van waar is moeten we natuurlijk nog maar zien, maar leuk om naar te kijken is het in ieder geval.

Bron: Mobile Cowboys

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters