Nokia lanceert 5630 XpressMusic

Iets unieks dit jaar is dat bijna alle grote producenten in de week voor het Mobile World Congress toestellen aankondigen. Nokia kan dan ook niet achterblijven en kwam gisteren officieel met de Nokia 5630 XpressMusic.

We hebben het nog nooit eerder gezien, maar dit jaar komen alle producenten opeens al in de week voor het Mobile World Congress met een paar toestellen. Het begon met de officiële bevestiging van de LG KM900 Arena en de afgelopen dagen volgenden ook Samsung en Sony Ericsson. Nu is dus ook Nokia aan de beurt met een XpressMusic toestel waarvan we de naam al zagen; de Nokia 5630 XpressMusic.

De 5630 zal een goedkoop XpressMusic-toestel worden met Symbian S60 als besturingssysteem. Hiermee komt het toestel in de voetsporen van de Nokia 5320 XpressMusic. Het toestel biedt voor de prijs van €200 erg goede features, zoals een 3,2-megapixelcamera, een 3,5-millimeter headsetpoort en HSDPA-ondersteuning. Ook zijn zaken als een FM-radio en een muziekspeler op het toestel te vinden. Om het allemaal nog wat mooier te maken, is het toestel N-Gage-compatibel en ondersteunt het PMP. Het toestel zal uitgebracht worden in de bekende XpressMusic-kleuren van Nokia: blauw met zwart en rood met zwart. Wanneer het toestel op de markt verschijnt is nog niet bekend.

Afbeelding 5630 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters