Nokia lanceert de Lumia 920 en de Lumia 820 in januari in Nederland

Nokia heeft tijdens een persconferentie in Amsterdam bekend gemaakt dat het de Lumia 920 en de Lumia 820 pas vanaf januari 2013 gaat verkopen in Nederland. De Lumia 920 krijgt een adviesprijs van 599 euro mee.

Nokia lanceerde vandaag officieel voor de Nederlandse pers de Lumia 920 en de Lumia 820. Tijdens de persconferentie wist Marketing Manager Pauls Mols van Nokia Benelux te bevestigen hoeveel beide toestellen zullen gaan kosten en vanaf wanneer ze verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Volgens Mols krijgt de Lumia 920 een adviesprijs mee van 599 euro en de Lumia 820 moet 499 euro gaan kosten. Beide toestellen zullen vanaf januari 2013 verkrijgbaar zijn in ons land.

Nokia gaat beide toestellen wel voorzien van accessoires waarmee draadloos opgeladen kan worden. Zo krijgt de Lumia 920 een draadloospad mee ter waarden van 70 euro en de Lumia 820 krijgt en speciale cover mee waarmee het draadloos opgeladen kan worden, mits zelf een pad wordt aangeschaft. Deze actie zal alleen tot eind februari gelden, aldus de Marketing Manager van Nokia.

Volgens Sebastiaan van Silfhout, algemeen directeur Nokia Benelux, is door de grote vraag naar de Lumia 920 en de Lumia 820 in andere landen de lancering in Nederland uitgesteld. “Ik had de toestellen ook liever eerder in ons land willen uitleveren, maar de keuze is gevallen op andere landen voor een vroege lancering.” Volgens de directeur had Nokia niet genoeg toestellen om alle andere landen gelijk te voorzien van een goede levering.

Inmiddels is de Lumia 920 op de redactie van All About Phones beland. Een review zal begin december volgen op onze website van het nieuwe paradepaardje van Nokia.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820 
HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters