Nokia lanceert de Lumia 920 en de Lumia 820 in januari in Nederland

Nokia heeft tijdens een persconferentie in Amsterdam bekend gemaakt dat het de Lumia 920 en de Lumia 820 pas vanaf januari 2013 gaat verkopen in Nederland. De Lumia 920 krijgt een adviesprijs van 599 euro mee.

Nokia lanceerde vandaag officieel voor de Nederlandse pers de Lumia 920 en de Lumia 820. Tijdens de persconferentie wist Marketing Manager Pauls Mols van Nokia Benelux te bevestigen hoeveel beide toestellen zullen gaan kosten en vanaf wanneer ze verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Volgens Mols krijgt de Lumia 920 een adviesprijs mee van 599 euro en de Lumia 820 moet 499 euro gaan kosten. Beide toestellen zullen vanaf januari 2013 verkrijgbaar zijn in ons land.

Nokia gaat beide toestellen wel voorzien van accessoires waarmee draadloos opgeladen kan worden. Zo krijgt de Lumia 920 een draadloospad mee ter waarden van 70 euro en de Lumia 820 krijgt en speciale cover mee waarmee het draadloos opgeladen kan worden, mits zelf een pad wordt aangeschaft. Deze actie zal alleen tot eind februari gelden, aldus de Marketing Manager van Nokia.

Volgens Sebastiaan van Silfhout, algemeen directeur Nokia Benelux, is door de grote vraag naar de Lumia 920 en de Lumia 820 in andere landen de lancering in Nederland uitgesteld. “Ik had de toestellen ook liever eerder in ons land willen uitleveren, maar de keuze is gevallen op andere landen voor een vroege lancering.” Volgens de directeur had Nokia niet genoeg toestellen om alle andere landen gelijk te voorzien van een goede levering.

Inmiddels is de Lumia 920 op de redactie van All About Phones beland. Een review zal begin december volgen op onze website van het nieuwe paradepaardje van Nokia.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820 

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters