Nokia lanceert de Lumia 920 en de Lumia 820 in januari in Nederland

Nokia heeft tijdens een persconferentie in Amsterdam bekend gemaakt dat het de Lumia 920 en de Lumia 820 pas vanaf januari 2013 gaat verkopen in Nederland. De Lumia 920 krijgt een adviesprijs van 599 euro mee.

Nokia lanceerde vandaag officieel voor de Nederlandse pers de Lumia 920 en de Lumia 820. Tijdens de persconferentie wist Marketing Manager Pauls Mols van Nokia Benelux te bevestigen hoeveel beide toestellen zullen gaan kosten en vanaf wanneer ze verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Volgens Mols krijgt de Lumia 920 een adviesprijs mee van 599 euro en de Lumia 820 moet 499 euro gaan kosten. Beide toestellen zullen vanaf januari 2013 verkrijgbaar zijn in ons land.

Nokia gaat beide toestellen wel voorzien van accessoires waarmee draadloos opgeladen kan worden. Zo krijgt de Lumia 920 een draadloospad mee ter waarden van 70 euro en de Lumia 820 krijgt en speciale cover mee waarmee het draadloos opgeladen kan worden, mits zelf een pad wordt aangeschaft. Deze actie zal alleen tot eind februari gelden, aldus de Marketing Manager van Nokia.

Volgens Sebastiaan van Silfhout, algemeen directeur Nokia Benelux, is door de grote vraag naar de Lumia 920 en de Lumia 820 in andere landen de lancering in Nederland uitgesteld. “Ik had de toestellen ook liever eerder in ons land willen uitleveren, maar de keuze is gevallen op andere landen voor een vroege lancering.” Volgens de directeur had Nokia niet genoeg toestellen om alle andere landen gelijk te voorzien van een goede levering.

Inmiddels is de Lumia 920 op de redactie van All About Phones beland. Een review zal begin december volgen op onze website van het nieuwe paradepaardje van Nokia.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Toussaint Jongen -

  Ik vind het niet zo heel erg dat die iets later uitgebracht wordt, maar kom op zeg. Dat wisten ze begin november niet? Hebben ze dat serieus stil moeten houden tot vandaag… Vind ik een beetje knullig en eigenlijk de grootste bezeikerij om mensen te laten wachten op niks…

  1. Dominick -

   Ik kan me goed voorstellen dat Nokia global nog maar moest zien hoe het met de verkopen ging en aan de hand daarvan een datum per land wilde vaststellen, en dat Nokia Nederland tot een week geleden of iets dergelijks ook in het duister tastte. Neemt niet weg dat ik het erg slecht van Nokia vind dat deze twee belangrijke toestellen, om welke reden dan ook, zo lang op zich laten wachten in sommige (Westerse) landen. Dat Nederland daar dan toevallig ook tussen zit, dat is jammer, maar wel begrijpelijk.

   1. Dominick -

    Lang leve de pre-orders…. Kunnen ze nu alvast een abo aan je verkopen, en dan pas over twee maanden een toestel leveren. Goede deal voor zo'n provider 😉

   2. johnmalcolm -

    Als ik zie wat ze al voor zo;n 810 durven te vragen per maand, ga ik dat mooi niet doen, dus of ik zit vast aan T Mobile voor 3 tientjes per maand of een los toestel.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters