Nokia lanceert E75 en E55

Nokia heeft vandaag op het MWC de Nokia E75 en E55 aan het publiek voorgesteld. Beide toestellen zijn een uitbreiding op de E-serie productielijn. De E75 en E55 zijn uitgerust met een nieuwe e-mail-userinterface, die betere ondersteuning moet bieden voor zakelijke e-mail.

Afbeelding e75

De E75 en E55 bieden standaard ondersteuning voor Microsoft Exchange en IBM Lotus. Dit zou voor hogere efficiëntie en productiviteit moeten zorgen bij zakelijke gebruikers. Op beide toestellen is het niet langer noodzakelijk een computer op te starten om e-mail volwaardig te kunnen bekijken. Een belangrijke toevoeging is de ondersteuning van HTML-e-mail wat tot nu toe in de huidige Mail for Exchange-applicatie ontbrak.

Het sorteren en zoeken van e-mails is sterk verbeterd en alle belangrijke e-mailfuncties zijn met één knop bereikbaar. De E75 is geïnspireerd op de Nokia 9300. Het heeft zowel een qwerty-toetsenbord als een standaard phonepad.
De E55 kenmerkt zich met een compact qwerty-toetsenbord. Een ander opvallend punt is de opgegeven standby-tijd van 28 dagen.

Beide toestellen komen met Nokia Maps, Assisted GPS en N-Gage. De Nokia E75 moet in maart in de winkels liggen met een adviesprijs van €375 euro exclusief BTW. Het kleinere broertje, de E55 arriveert het tweede kwartaal met een adviesprijs van €265 exclusief BTW.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters