Nokia lanceert goedkoopste navigatietoestel ooit: 2710 Navigation Edition

Nokia heeft een nieuw toestel gelanceerd dat gericht is op navigatie voor wat minder ontwikkelde landen. Deze 2710 Navigation Edition is de goedkoopste telefoon tot nu toe die in staat is volledige turn-by-turn GPS-navigatie te leveren zonder extra accessoires of software.

Nokia 2710 Navigation Edition

Nokia haalt het grootste deel van zijn inkomsten uit het goedkopere segment van de markt, dat vooral in opkomende economieën populair is. Niet vreemd dus dat het bedrijf hierin blijft investeren en zo nu en dan een uniek toestel produceert voor het entry-level segment. Zo ook de Nokia 2710 Navigation Edition die het bedrijf onlangs presenteerde. Deze telefoon is, met een prijs die trouwens nog niet bekend is, volgens Nokia de goedkoopste telefoon ooit die turn-by-turn GPS-navigatie biedt zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Het toestel heeft een ingebouwde aGPS-ontvanger en is uitgerust met Nokia Maps, zodat je direct op weg kan gaan.

De 2710 Navigation Edition is primair gericht op opkomende markten, vandaar ook de lage prijs van het toestel. Een andere handige functie voor deze markten is dat je met Nokia Maps kaarten op je toestel kunt opslaan en dus ook in gebieden waar de dekking slecht is kunt navigeren. Ook een, voor mensen in ontwikkelingslanden vaak onbetaalbaar, internetabonnement is dus niet nodig. Om de navigatie-ervaring nog verder te verbeteren heeft het toestel een digitaal compas ingebouwd gekregen zodat je precies weet welke richting je uit gaat. Of en zo ja wanneer het toestel in Nederland terecht zal komen, is nog niet bekend.

Nokia 2710 Navigation Edition

 

<a href=”https://www.allaboutphones.nl/wp-content/uploads/legacy/photos/126/02/184722822/nokia-2710-navigation-edition.jpg” title=”Nokia 2710 Navigation Edition”>Nokia 2710 Navigation Edition

 

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters