Nokia lanceert nieuwe accessoires: 500BH-903BH-902

Nokia heeft vandaag nieuwe accessoires aan de wereld laten zijn, het gaat hier om een nieuw autonavigatie systeem en twee nieuwe stereo headsets.

De Nokia 500 Auto Navigation is een totaaloplossing voor in de auto als het gaat om navigatie. Voorheen had Nokia alleen de N330 en daarbij is nu dus de 500 gekomen. De 500 heeft een 4.3 inch touchscreen waarop alles erg duidelijk af te lezen is. Ook kun je via Bluetooth je telefoon aansluiten en via de navigatie ermee bellen. De weg wordt zowel gesproken als in 3d afgebeeld.

De 500 moet ongeveer 400 euro gaan kosten en we kunnen hem aan het eind van dit jaar op de markt verwachten.

nokia_pnd500-thumb 

Nokia heeft ook de BH-903 en BH-902 vandaag gelanceerd. Deze Bluetooth headsets met OLED display zien er erg mooi en handig uit. Dankzij het display kun je zien met wie je zit te bellen en naar welk nummer je luistert. De BH-903 is een A2DP headset die 23 gram zal wegen. Hij moet ongeveer 250 euro gaan kosten.

Zijn kleinere broer de BH-902 zal rond de 150 euro gaan kosten en is alleen voor 1 oor bedoeld. Ook deze heeft een OLED scherm zodat je kunt zien wie er belt, echter is dat niet super handig omdat je dat ding meestal in je oor hebt zitten. We kunnen deze twee headsets ergens in November in Nederland verwachten.

nokia_bluetooth_headset_bh903_low 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters