Nokia lanceert nieuwe zoekfunctie genaamd Point & Find

Nokia heeft vandaag in een select aantal landen een nieuwe zoekfunctie gelanceerd, genaamd Point & Find. Door een foto te maken met een mobiel van een object zal het programma een nieuwe zoekopdracht starten over het gefotografeerde object.

Nokia is druk bezig om in rap tempo nieuwe diensten voor zijn telefoons uit de grond te stampen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Ovi-netwerk dat steeds groter wordt wat betreft het aanbod en nieuwe diensten met als nieuw hoogtepunt de applicatiewinkel die aankomende zomer live zal gaan, tegelijk met de introductie van de Nokia N97. Vandaag is wederom een nieuwe dienst geïntroduceerd: Point & Find. Deze nieuwe zoekfunctie werkt simpelweg door met je telefoon een object te fotograferen, vervolgens zal het programma alle beschikbare informatie over het object gaan opzoeken op het internet. Deze nieuwe techniek klinkt erg indrukwekkend. Daarnaast heeft Nokia ook besloten om er een “open service platform” van te maken voor het Symbian OS waardoor andere bedrijven er ook mee aan de slag kunnen om het programma te perfectioneren.

Point & Find is momenteel nog een bètaprogramma dat alleen in de VS en Engeland te downloaden en te installeren is. Onduidelijk is nog wanneer deze nieuwe applicatie naar andere landen zal gaan komen. Meer informatie over Point & Find kun je hier vinden.

Nokia Point & Find

 

Bron: Nokia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters