Nokia lanceert nieuwe zoekfunctie genaamd Point & Find

Nokia heeft vandaag in een select aantal landen een nieuwe zoekfunctie gelanceerd, genaamd Point & Find. Door een foto te maken met een mobiel van een object zal het programma een nieuwe zoekopdracht starten over het gefotografeerde object.

Nokia is druk bezig om in rap tempo nieuwe diensten voor zijn telefoons uit de grond te stampen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Ovi-netwerk dat steeds groter wordt wat betreft het aanbod en nieuwe diensten met als nieuw hoogtepunt de applicatiewinkel die aankomende zomer live zal gaan, tegelijk met de introductie van de Nokia N97. Vandaag is wederom een nieuwe dienst geïntroduceerd: Point & Find. Deze nieuwe zoekfunctie werkt simpelweg door met je telefoon een object te fotograferen, vervolgens zal het programma alle beschikbare informatie over het object gaan opzoeken op het internet. Deze nieuwe techniek klinkt erg indrukwekkend. Daarnaast heeft Nokia ook besloten om er een “open service platform” van te maken voor het Symbian OS waardoor andere bedrijven er ook mee aan de slag kunnen om het programma te perfectioneren.

Point & Find is momenteel nog een bètaprogramma dat alleen in de VS en Engeland te downloaden en te installeren is. Onduidelijk is nog wanneer deze nieuwe applicatie naar andere landen zal gaan komen. Meer informatie over Point & Find kun je hier vinden.

Nokia Point & Find

 

Bron: Nokia

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters