Nokia lanceert samen met Hi ‘Comes With Music' in Nederland

Nokia heeft vandaag in Nederland een samenwerking aangekondigd met KPN. Via de provider Hi zal de muziekdienst van Nokia aan de man gebracht gaan worden.

Nokia

Nokia en Hi maken vandaag bekend dat ze Nokia ‘Comes With Music’ exclusief gaan aanbieden voor nieuwe Hi-klanten, in combinatie met een Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic of Nokia N86 8MP in een exclusieve witte variant. Met een ‘Comes With Music’ abonnement kan de consument gedurende één jaar onbeperkt muziek downloaden uit de online Nokia Music Store van zowel internationale als Nederlandse artiesten. Alle gedownloade muziek blijft in het bezit van de klant, ook na afloop van de contractperiode. Hi is in Nederland de exclusieve lanceringspartner voor deze dienst. Naast de kosten voor een 2-jarig Hi-abonnement (voor bellen&sms’en) betaalt de klant 2 jaar lang € 9,95 per maand extra. Hiervoor kan de klant eindeloos internetten op z’n mobiel en het eerste jaar onbeperkt downloaden uit de Nokia Music Store.

Hi-klanten kunnen op twee manieren kosteloos alle tracks legaal downloaden. Zo kunnen ze onbeperkt de tracks via hun pc downloaden en deze vervolgens overzetten naar hun ‘Comes With Music’-toestel. Ook kunnen ze rechtstreeks via het mobiele netwerk tracks downloaden op hun toestel. Voor beide manieren geldt: alle gedownloade tracks blijven, ook na het aflopen van het abonnement, in het bezit van de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. cuberob -

    hmm had gehoopt comes with music als een soort addon 1 malig voor mijn n97 te kunnen aanschaffen… maar dat zit er dus niet in neem ik aan. verder wel een leuke dienst

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters