Nokia lekt de E72 via YouTube

In een nieuwe video op YouTube heeft Nokia zelf zijn nieuwe E72 gelekt. De video ziet eruit als een commercial, maar geeft helaas niet zo veel informatie prijs.

Nokia E72 screenshot

Nokia lijkt iets te hebben met de combinatie E-Series en YouTube als medium om nieuwe geruchten de wereld in te helpen. We zagen eerder al een reclamefilmpje van de Nokia E75 en de Nokia E72 op YouTube verschijnen en nu zien we dat laatste toestel weer in een nieuwe commercial op YouTube. Helaas is er uit de nieuwe commercial net zo weinig informatie te halen als uit de oude, hoewel we een beter beeld krijgen van de looks van het toestel. Bovendien is het nog een bevestiging dat het toestel echt uitkomt, zeker omdat het filmpje is gepost door Nokia zelf.

Zoals het er nu uitziet wordt de E72 een opvolger van de E71, dat wil zeggen dat het toestel helemaal gericht is op messaging en internet. Het toestel ziet er wat anders uit dan in het oudere filmpje, in het oude filmpje was het een soort kloon van de E71, nu heeft het toestel een wat andere, moderner ogende look. Het toestel zal, als we het filmpje mogen geloven, in drie kleuren uitkomen, namelijk zwart, zilver en beige. Opvallend is dat er naast messaging nog een aspect in het filmpje naar boven komt, namelijk de camera. Dit zien we niet vaak bij zakelijke telefoons en zou misschien betekenen dat de E72 een goede camera heeft, wat de N-Series en de E-Series van Nokia nog dichter bij elkaar zou brengen. We weten uit het filmpje dat hij een resolutie van 5 megapixel heeft, maar dat zegt natuurlijk nog niet zo veel.

Bron: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bart Verbeek -

    Mag ik jullie erop wijzen dat deze telefoon samen met twee andere toestellen is aangekondigd? Helaas zit All About Phones er weer flink naast…

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters