Nokia levert voortaan Comes With Music zonder telco

Nokia is een nieuwe weg ingeslagen met het leveren van de Comes With Music-dienst. De producent levert de dienst nu onafhankelijk van een telco. Gebruikers krijgen een voucher met een code in de doos van het toestel om de dienst te gebruiken.

Nokia X6

Afgelopen week is de levering begonnen van de Nokia X6 met 32GB intern geheugen. De X6 wordt standaard door Nokia voorzien van de dienst Comes With Music echter is de X6 de eerste in zijn soort die gebruik kan maken van de dienst zonder binding aan een netwerk. Voorheen leverde Nokia Comes With Music in Nederland alleen met de provider Hi van KPN. De producent is hier nu echter vanaf gestapt en levert de X6 voortaan met een voucher waarop een code te vinden is waarmee de dienst geactiveerd kan worden. Hierdoor kunnen consumenten kiezen met welke provider ze de dienst van Nokia willen gaan gebruiken. De producent verwacht dan ook dat de dienst hierdoor gretiger aftrek zal vinden bij de eindgebruikers van Nokia.

Comes With Music is een dienst waarmee consumenten een jaar lang gratis muziek kunnen downloaden via de dienst van Nokia. Gebruikers dienen hiervoor wel een data-abonnement af te nemen van hun provider om extra kosten te voorkomen. Nokia maakte deze week ook bekend dat het de 16GB-versie van de X6 gaat leveren in Nederland. Het toestel gaat los 390 euro kosten en moet dit kwartaal nog te koop zijn in Nederland. De 16GB wordt echter zonder Comes With Music geleverd.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters