Nokia Lumia 1520 begin 2014 naar Nederland

In tegenstelling tot eerdere berichten zal het volgende vlaggenschip van Nokia niet meer voor de jaarwisseling in de Nederlandse winkels verschijnen. In een interview laat het bedrijf weten dat de Lumia 1520 begin volgend jaar uit zal komen.

Nokia introduceert Lumia 1520 lumia 1520 black 11

De eerste Windows Phone-phablet moet het nieuwe paradepaardje van Nokia gaan worden. Het toestel beschikt over een 6-inch Full HD-scherm, Snapdragon 800 processor van Qualcomm, 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslag. De camera op de achterkant van het toestel doet zijn werk op een imposante 20-megapixels.

Eerder liet Paul Mols, de Marketing Manager van Nokia Nederland, doorschemeren dat het toestel voor het eind van het jaar in de schappen zou liggen. Destijds hield hij al een slag om de arm door niks te beloven en inmiddels blijkt dat een slimme zet geweest te zijn.

In een nieuw interview meldt Mols dat de Lumia 1520 na de jaarwisseling pas in de winkel ligt. “We verwachten hem begin volgend jaar, exacte data nog niet bekend, prijzen moeten ook nog volgen maar het zal zeker begin 2014 zijn dat dit toestel op de markt is”, aldus Mols in een interview met website Connexie. Verder vertelt Mols blij te zijn met het nieuwe toestel; “Hij moet zo snel mogelijk naar de Nederlandse consument, wij zijn er trots op en willen hem zo snel mogelijk naar de markt brengen.”.

Bron: Connexie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters